sezosum çok korktummm bak allah var kurt olan kardeslerim sizin salak vampirlerden daha yogusuglu istersen yanyana getir bak sende gorecen
ben zati her ikisinede aşık oldum kiii
Vampirlerimm benimm Edciğimmmm
Kurt adamlarım benimm Jakecimmm
ama senin yaptiginda ayip yane hepsine birden asik olunmazki bak biri boynunu kopariri digeride seni parçalar yazik olur sana gel sen bunnardan vazgeç abla sozu dinne
banusu
Konu: Geri: Yeni Ay- Resimler 27/4/2009, 17:13
michelle demiş ki:
banusu demiş ki:
heyyyyyy huuuu eylem en soldakı kım yıvrım o benım sımdıden dııım kımse sulanmasın
Jacob dışında istediğin kurda sulanabilirsin Banu'cum...
O beğendiğin Paul,Jake'in arkilerinden biri... hemide .... sen 4.kitabı okumadın demi,o zaman yazmayayım....
he daam benımde bır gurd adamım var yaklasanı vururmmm diiim eylem hanummmmmmmm dorduncu kıtap bıttıııde senle basladık yaaa ıslerden yorum yapmadım hatta ıkıncı kere okumak ıstedıgım yerlerı okuyommm anacım tam safak vaktı oldum yaneeeeeeeeeeeee
sımcık sara hanum sızı okudum len sen benım toktora lafmı ettın o fılmde sarısın gercek hayatta kumrallll eyy bak bembeyaz tene ıslemısler mavı gozlerı sıcım sıcımmmm allam yaaaaaaaaaaaa
sonracıma sende gordum maviyi demı boleyn kızı olarak çalısmalarını surduruyyy kır kafasını az afıs yapıyo bıze ama ed bellaya dokturuyo
sezosum çok korktummm bak allah var kurt olan kardeslerim sizin salak vampirlerden daha yogusuglu istersen yanyana getir bak sende gorecen
ben zati her ikisinede aşık oldum kiii
Vampirlerimm benimm Edciğimmmm
Kurt adamlarım benimm Jakecimmm
ama senin yaptiginda ayip yane hepsine birden asik olunmazki bak biri boynunu kopariri digeride seni parçalar yazik olur sana gel sen bunnardan vazgeç abla sozu dinne
sennn bana laf yetiştircene kitapları oku
bana bişeycikin yapmaz onlar
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Yeni Ay- Resimler 27/4/2009, 18:40
banu kis tarif ettinya dr baa daha ivvençç gerldi he nedene beggg bogggg
sezos ahnim kitaplar bende varda sanki okumuyormuyum buralarda varda benmi kaçirdim dur hemen bakiyorum yoksa eger o salak vampirler ve kutladan once ben olduruciim saga kimseye yar olmicin aha buda sana
sezinn
Konu: Geri: Yeni Ay- Resimler 27/4/2009, 20:49
sara demiş ki:
banu kis tarif ettinya dr baa daha ivvençç gerldi he nedene beggg bogggg
sezos ahnim kitaplar bende varda sanki okumuyormuyum buralarda varda benmi kaçirdim dur hemen bakiyorum yoksa eger o salak vampirler ve kutladan once ben olduruciim saga kimseye yar olmicin aha buda sana
kitapların hepsi romanlar bölümünde var ordan indirip okuyabilirsin bir tek alacakanlık yok onu okumadıysan ben sana gönderim...
1. kitap Alacakaranlık...
2.kitap Yeniay
3.kitap Tutulma
4.kitap Şafak Vakti
bu sıralamaya göre okursun cancazımm
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Yeni Ay- Resimler 28/4/2009, 03:17
bu resimler burda eklimi dilmi bilmiyorum bir fransiz sitesinde gordum eklemek istedim
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Yeni Ay- Resimler 2/5/2009, 16:57
Banum günahımı alıyorsun ben hiç seni çalışmasız bıraktım mı? seviyorum kız seniiiii