Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldin Sefalar Getirdinnnnnn
Misafir

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Ay- Resimler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty27/4/2009, 16:56

sezinn demiş ki:
sara demiş ki:
sezosum çok korktummm yandan yandan
bak allah var kurt olan kardeslerim sizin salak vampirlerden daha yogusuglu istersen yanyana getir bak sende gorecen çekiç akıllı de gett

ben zati her ikisinede aşık oldum kiii hah hah hah

Vampirlerimm benimm Edciğimmmm vay anam vay anam vay anam

Kurt adamlarım benimm Jakecimmm vay anam vay anam vay anam

ama senin yaptiginda ayip yane hepsine birden asik olunmazki bak biri boynunu kopariri digeride seni parçalar yazik olur sana gel sen bunnardan vazgeç abla sozu dinne oklavaaaa oklavaaaa allll sana
banusu
Masalevi 3. Kat Sakini
Masalevi 3. Kat Sakini
banusu

Kadın
Yaş : 48 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 484 Nerden : Lakap : annecan
Karakter
Karakter Adı: twilight mannağı
MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty27/4/2009, 17:13

michelle demiş ki:
banusu demiş ki:
heyyyyyy huuuu eylem en soldakı kım yıvrım o benım sımdıden dııım kımse sulanmasın hah

Jacob dışında istediğin kurda sulanabilirsin Banu'cum...

hah hah hah

O beğendiğin Paul,Jake'in arkilerinden biri... hemide .... sen 4.kitabı okumadın demi,o zaman yazmayayım....

ut ut ut

he daam benımde bır gurd adamım var yaklasanı vururmmm diiim eylem hanummmmmmmm dorduncu kıtap bıttıııde senle basladık yaaa ıslerden yorum yapmadım hatta ıkıncı kere okumak ıstedıgım yerlerı okuyommm anacım tam safak vaktı oldum yaneeeeeeeeeeeee

sımcık sara hanum sızı okudum len sen benım toktora lafmı ettın o fılmde sarısın gercek hayatta kumrallll eyy bak bembeyaz tene ıslemısler mavı gozlerı sıcım sıcımmmm allam yaaaaaaaaaaaa

sonracıma sende gordum maviyi demı boleyn kızı olarak çalısmalarını surduruyyy allll sana kır kafasını az afıs yapıyo bıze ama ed bellaya dokturuyo

caneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maviiiii gelsene gelseneeeeee cicek
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Yaş : 42 Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 6218 Nerden : Lakap : Küstüm çiçeği, Küskenar Üçgen ve MARKİS
Karakter
Karakter Adı: Bekarlık Sultanlıkk :)))
MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty27/4/2009, 17:45

sara demiş ki:
sezinn demiş ki:
sara demiş ki:
sezosum çok korktummm yandan yandan
bak allah var kurt olan kardeslerim sizin salak vampirlerden daha yogusuglu istersen yanyana getir bak sende gorecen çekiç akıllı de gett

ben zati her ikisinede aşık oldum kiii hah hah hah

Vampirlerimm benimm Edciğimmmm vay anam vay anam vay anam

Kurt adamlarım benimm Jakecimmm vay anam vay anam vay anam

ama senin yaptiginda ayip yane hepsine birden asik olunmazki bak biri boynunu kopariri digeride seni parçalar yazik olur sana gel sen bunnardan vazgeç abla sozu dinne oklavaaaa oklavaaaa allll sana

sennn bana laf yetiştircene kitapları oku dalga dalga dalga dalga dalga

bana bişeycikin yapmaz onlar sigara sigara sigara sigara
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty27/4/2009, 18:40

banu kis tarif ettinya dr baa daha ivvençç gerldi he nedene beggg bogggg allll sana

sezos ahnim kitaplar bende varda sanki okumuyormuyum buralarda varda benmi kaçirdim dur hemen bakiyorum yoksa eger o salak vampirler ve kutladan once ben olduruciim saga kimseye yar olmicin aha buda sana allll sana allll sana
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Yaş : 42 Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 6218 Nerden : Lakap : Küstüm çiçeği, Küskenar Üçgen ve MARKİS
Karakter
Karakter Adı: Bekarlık Sultanlıkk :)))
MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty27/4/2009, 20:49

sara demiş ki:
banu kis tarif ettinya dr baa daha ivvençç gerldi he nedene beggg bogggg allll sana

sezos ahnim kitaplar bende varda sanki okumuyormuyum buralarda varda benmi kaçirdim dur hemen bakiyorum yoksa eger o salak vampirler ve kutladan once ben olduruciim saga kimseye yar olmicin aha buda sana allll sana allll sana

kitapların hepsi romanlar bölümünde var ordan indirip okuyabilirsin bir tek alacakanlık yok onu okumadıysan ben sana gönderim...

1. kitap Alacakaranlık...

2.kitap Yeniay

3.kitap Tutulma

4.kitap Şafak Vakti

bu sıralamaya göre okursun cancazımm Kiss
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty28/4/2009, 03:17

Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 2v146z5

Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 10yhufk

Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 50o2nc

bu resimler burda eklimi dilmi bilmiyorum bir fransiz sitesinde gordum eklemek istedim
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Ay- Resimler Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 Empty2/5/2009, 16:57

Yeni Ay- Resimler - Sayfa 3 New_Moon_Poster_Trio_by_GrodansnagelBanum günahımı alıyorsun ben hiç seni çalışmasız bıraktım mı? seviyorum kız seniiiii Kiss

Yeni Ay- Resimler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3