Arkadaşlar sabahları şifre olayı omuyor ben sabah indiriyorumm. Haberiniz olsun istedmmm...
Moryel
Konu: Geri: YORUMLAR... 5/5/2008, 22:01
gece 12 den sonra da olmuyor Bedişcim
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 08:18
Sedacım YE. yer alan ırklar başlığına koydukların oyunda geçiyor galiba... nerden buldun onları???
Moryel
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 08:48
valla bilmem ki rpg filan yazıyordu bende sonradan düşündüm sanırım oyun o galiba
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 09:31
bence de galiba sanırsam öyle onlar... kitapta hiç biri yoktu anam onların... git sil çabukkkk
Moryel
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 09:50
ya sen niye silmiyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hainnnnnnnnn
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 10:13
cezalısın anam... bilmeden etmeden böyle şeyler yaparsan cezanı çekersin....
Ben karakter adıma ne yazıyor...
Moryel
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 10:18
evetttt aynen ölesinnn vallaa
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 10:22
İyi hadi acıdım sana adminim kraliçem ben silerim ...
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 10:23
aaaaa silmişsin bile....
Tebrik ederim canım seni...
Moryel
Konu: Geri: YORUMLAR... 8/5/2008, 10:28
sildim ne yapıpyım dayak mı yiyim şimdi bide sabah sabahh
NAGİŞ
Konu: Geri: YORUMLAR... 5/5/2009, 15:24
Ahh bu zamna kadar izlediğm en güsel filmlerden biri kensilkle..YE'nin yeri çook ayrıdır bende..Özellikle Aragorn ahh ahh..ne yakışıklı,sadık,güven biriydii yaa...
Ahh bi sene bekleyişler yeni film için hele ızdırap gerç işimdide Twilghttı bekliyoruz oda ayrı ya...
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 5/5/2009, 15:40
Ay wampir mi? Benden uzak dursun Nagişcim... Hoşgeldin... Bende Aragorn'u severim. Ama hain olmasına rağmen Boromir ve onun nefis kardeşi Faramir'e de hastayım... Eomerde haşin görüntüsüyle pek hoşuma gidiyor.
aa Faramir'i bende çok severimm..Babasına yaranmak az şeyler yapamadı.. Boromir paçayı son anda kurtardı..buçuklukları =)) kurtarmak için.. orda çok duygulanmıştım..=(( Babalrını heç sevmezdimm hıhh...
shenaie
Konu: Geri: YORUMLAR... 5/5/2009, 16:30
Bende baba olacak o şerefsiz Denethor'a çok gıcığım. Ne adi baba, ne gıcık bir hükümdardı o öyle...
NAGİŞ
Konu: Geri: YORUMLAR... 5/5/2009, 16:38
ayy sinir olmuştumm öldürebilrdim onu..helee yakmaya kaldğında canlı canlıuff nasıl heycanlanmıştım...birini kaybetmisin gıcık adam diğerinin kıymetini bil bari...