İlk kitabı Alacakaranlık'la büyük başarı elde eden genç yazar Stephenie Meyer Publishers Weekley dergisi tarafından 2005'in en çok ümit veren yazarlarından biri seçildi. Eserleri 20'den fazla dile çevrilen yazarın ikinci kitabı Yeni Ay'da Alacakaranlık'la birlikte raflarda...
New York Times En çok satanlar listesinde 1 numara...
"Gençler bu maceraya bayılacak ve yeni kitapları sabırsızlıkla bekleyecekler!"
Booklist:
Edward ve Cullen Ailesi'nin diğer üyeleri Bella'nın doğum günü için parti verirler fakat Bella ısrarla karşı çıkar. Çünkü ortada büyük bir sorun vardır; Edward sonsuza dek genç kalacaktır,peki ya Bella? Kabuslar, sırlar,imkansızlıklar,seçimler ve kararlar.... Bella ve Edward'ı yine zorlu bir macera bekliyor...
Alacakaranlık'ın kahramanlarının aşk ve hayecan dolu macerası Yeni Ay'da hız kesmeden devam ediyor...
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 14:39
Kendi kendimi tokatlamak istiyorum.... hayal mi gerçek mi diye....tabii ki gerçek.... kitabı görünce azcık kafayı yedim...
çok mutluyum,sonunda kitabı elimize alabileceğiz....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 15:02
bende kendimi cimdikledim hemen
fundabala
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:01
gözünüz aydın
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:03
Sağol Fundacımmm hepimizin gözü aydınn
fundabala
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:09
ben almayayım fovorim değil ama inan seni anlıyorum
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:13
fundabala demiş ki:
gözünüz aydın
sağ ol hayatım...
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:17
kıslar hepimizin gözü aydınnnn
yayın evlerini arayarak isteklerimizi dile getiren bütün arkadaşlara her yönden bizlere destek veren arkadaşlara hepsine burdan teşekkür ediyorum...
başta bu yazarı bizlerle tanıştıran can arkadaşım sedoşuma
kitabı tanıtımı için elinden gelen herşeyi yapan canımmm Eylemi me
çokkkk ama çokkkkkk teşekkür ediyorum kıslar sizler sayesinde ikinci kitabımızda basılıyor
bu kitabın gizli kahramanları sizlersiniz...
sizleri çokk seviyorumm okumak için şimdiden sabırsızlanıyorummm
En son sezinn tarafından 15/10/2008, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
papatyam
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:19
selmacım aynen katılıyorum
veee mesaj panodu süper demeden edemicem
fundabala
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:19
artık sıra benim romanda
bedinur
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:26
Eylem azminizle adamlara kitabıda cevirttirdiniz ya daha ne olsunn. Anaaamm sizden korkulur valla.
Sezoşum benim bu kitapla ilgili hiçbir gayretim yoktur.Bana teşekkür etme istersen.
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:29
bedinur demiş ki:
Eylem azminizle adamlara kitabıda cevirttirdiniz ya daha ne olsunn. Anaaamm sizden korkulur valla.
Sezoşum benim bu kitapla ilgili hiçbir gayretim yoktur.Bana teşekkür etme istersen.
bedişimm dikkatini çekerim destek verenlere teşekkür ettimm yanii sen vermediğin sana teşekkür yokkk
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:48
Fundacım senin kitap yarın yada en geç öbür gün başlıycak söz canımm
Sezoşum seninde emeklerin var canım sanada çok teşekkür geçerçektende bu konuda mütavazi olmamıza gerek yok bizim masalevi ahalisinin dizifildeki kampaynları sonrasında oldu bu iş biz sadece kibriti çakıp kenara çekildikk off artık yeni projelere yönelcez tabii
JM ler demiyorum onları nasılsa basıcaklar enindesonunda ama bu kitapları basmaya niyetleri yoktu çok şükür bunu aştık
Bediş sanada teşekkür ediyorum ben tüm kötülemelerinle dahada azimlendik vallaa
artık sneinde okuman farz oldu bilesinn
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:48
Cok sevindim arkadaslar. Hayirli ugurulu olsun cevirili kitabiniz.
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 16:52
Moryel demiş ki:
Fundacım senin kitap yarın yada en geç öbür gün başlıycak söz canımm
Sezoşum seninde emeklerin var canım sanada çok teşekkür geçerçektende bu konuda mütavazi olmamıza gerek yok bizim masalevi ahalisinin dizifildeki kampaynları sonrasında oldu bu iş biz sadece kibriti çakıp kenara çekildikk off artık yeni projelere yönelcez tabii
JM ler demiyorum onları nasılsa basıcaklar enindesonunda ama bu kitapları basmaya niyetleri yoktu çok şükür bunu aştık
Bediş sanada teşekkür ediyorum ben tüm kötülemelerinle dahada azimlendik vallaa
artık sneinde okuman farz oldu bilesinn
canım ben bişey yapmadım ama yinede teşekkür ederimm..
ayrıca bediş için söylediklerine sonuna kadar katılıyorummm veee...
bedişşşş hanımmm duy sesimii artık seninde okuman farz oldu ona göre yoksaaaaa benim dilimden duramassın kaçacak yer ararsın kendine şimdiden ona göreee :))))
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 17:42
bedinur demiş ki:
Evet bizden korkun anacım...bizde vampirlerin gücü ve azmi var...
yeni yazacağım kitabı okumazsan çok kötü küsecem bilesin ama...
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 17:49
Argosy demiş ki:
Cok sevindim arkadaslar. Hayirli ugurulu olsun cevirili kitabiniz.
çocuk gibi sevinçliyiz vallahi.... Bugün bizim bayramımız....
sakincali
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 17:53
IremCullen
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 18:01
cok sevindim arkadaslar ...gözünüz aydin insallah 3+4 kitapda en kisa zamanda cikar
deniziderya
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:23
Mutluluktan uçuyorum şu an.... Neredeyse ağlayacam yani o haldeyim....
Bella&Ed'ime kavuşuyorum yeniden Allahıma şükürler olsun...!!!
Kızlar mesaj panosunu görünce bayıldımmmm
Hemen siparişime koşayım ben....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:51
Kapak ne kadar da asil ve klas duruyor değil mi.... serinin tüm kapaklarının bambaşka bir güzelliği var,cezbedici aynı Edward gibi.... Acaba tasarımın bu şekilde olmasını S.Meyer'mı istedi ki...
Bende yolumun üzerindeki D&R'ye uğradım akşamüstü... En kısa sürede kitaplar geliyor diyor.... Sırf kitaplara elcağızlarımla dokunabilmek,elime alınca aptal aptal sırıtmak için mağzadan alacam....
aysima
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:52
al ben dende okadar site bi actım bide ne gereyim anammmmmmm bizim kitap cık mış ayyy burnumun direyi sızladı seviçten aglıycaktım nedeyse yaaa benimde ik işim kitabı almak çok mutluyum çokkkkkkkkkkkk
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:56
Alalım aldıralım ki kitap satış patlaması yapsın....
Bu kitapda merak ettiklerim....
Edward'a kavuşuyoruz .... bu kitapda çok merak ettiğim konular hep açıklığa kavuşcak çok şükür...
1-kurtadamlar
2- volturiler
3-mühürleme (sanırım yani)
4-edward tabii ki yine edward....
Argosy'ciğim bu konuların hepsi bir açıklığa kavuşacak mı...
prensesss
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:57
Kızlar siteyi bir açtım bizim kitap şaşkınlık içindeyim.İğrenç cümlelelr kuruyorum şu anda mazur görün.Önce photoshop falan sandım hani sadece yeni ay yazısını görünce bir baktım epsilon yazıyor aa dedim nasıl olur çıkacağına ihtimal vermiyordum hele ilk okuduğumda ne kadar da ümitsizdima ama şimdi karşımda en kısa zamanda alacağım çok güzel görünüyor ahh ahh o kapağın güzelliği nedir öyle...:))))
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 19:58
sakincali demiş ki:
vur Sakıncalım vur, bugün çok mutluyum vurabilirsin....
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 22:33
michelle demiş ki:
Kapak ne kadar da asil ve klas duruyor değil mi.... serinin tüm kapaklarının bambaşka bir güzelliği var,cezbedici aynı Edward gibi.... Acaba tasarımın bu şekilde olmasını S.Meyer'mı istedi ki...
Bende yolumun üzerindeki D&R'ye uğradım akşamüstü... En kısa sürede kitaplar geliyor diyor.... Sırf kitaplara elcağızlarımla dokunabilmek,elime alınca aptal aptal sırıtmak için mağzadan alacam....
Hayir canim.Kitabin tasarimiyla SM nin alakasi yok.Yayinci sirket ayarliyor. Hatta ilkini begenmis. Newmoon un kapagini gosterdiklerinde nefret ettim demis. Hic begenmemis yani . Ama karar verilmis bir kere ve oyle cikmis.
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 22:36
michelle demiş ki:
Alalım aldıralım ki kitap satış patlaması yapsın....
Bu kitapda merak ettiklerim....
Edward'a kavuşuyoruz .... bu kitapda çok merak ettiğim konular hep açıklığa kavuşcak çok şükür...
1-kurtadamlar
2- volturiler
3-mühürleme (sanırım yani)
4-edward tabii ki yine edward....
Argosy'ciğim bu konuların hepsi bir açıklığa kavuşacak mı...
Kurtadamlara bir giris var bu itapta.Ama asil aciklama yanlis hatirlamiyrosam eclipse de canim.
Volturoleri de edward bellaya anlatiyor evet. Sonra da bellanin oldugunu dusununce onlara gidiyor zaten.Volturiler hakkinda cok sey var kitabin sonuna dogru. evet muhurleme olayini jacob bellaya anlatiyor.Giris var yani.
Edward cok yok bu kitapta ama olsun .O muhtesem sesi var hep/
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 22:53
aaa demek 2.kitabın kapağını beğenmemiş...
yazarımız beğenmesede bence kapaklar çok güzel....yani ilgi çekici... çünkü 2 ve 3. kapakların anlamını çözebilmiş değilim....
4'ü de sanırım sitesinde açıklamış,birşeyler okumuştum....
ed yok ama olsun o bizim kalbimizde...
ben asıl 2.film çekilirse onda fazla olmayacak korkusu yaşıyorum,gerçi yapımcı şirket Ed'i fazla arka planda tutmak istemez çünkü bu seriyi sırtlayan Edward....
pis jake.... seni sevmiyorum (şimdilik yani)
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 23:44
evet dorduncu BD nin kapagini begenmis. Hatta satranc oyunundaki kraliceyi Bellaya benzetmis.Bella BD de Edwarddan ve Jake den daha kuvvetli oluyor ya Bellanin one gecisinin bu kapakta anlatmis. Bundan onceki kitpalarda Bella hep Edward ya da jacob trarafindan korunuyordu biliyorsun.
Zaten SM de klapaklardan birsey anlamdigi iicn begenmemis anladigim kadariyla.. Kus tuyu, ve ne oldugunu anlamadigim o kapaklar kitapla ne alak yani.
Sanirim Edwardin tanyalara gidisi, kendisini cati kati gibi bir yerde hapsedisi falan gosterilir. Onusuz film olmaz ya .
Evet pis Jacob.
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 23:56
bence de kitapdan farklı yaparlar 2. filmi
sonuçta SM Ed in ağzındna da yazdığına göre o ara ne yaptığını gösterirr ama ikisinin ayrı olduğu kısımları az tuttup volturi ve ital ya macerasını dah ada uzatırlar diye düşünüyorum
bu arada kızlar dizfilde yazdım buraya da yazıyorum Epsilon sayfasına üye olup yorum bombardımanı yapalım ki devamını garantileyelimm
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/10/2008, 23:57
Ama acınacak halimiza bakarmıınız tüm dünya dördüncü kitap için gün sayarken biz 2. kitap içn gün sayıyoruz resmen yaaaaaaa
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:20
Evet sonunda Moryel'cim fazla kitap okumaktan beynin sulanmaya başladı... Ayol 4.kitap çıkalı neredeyse yıl olacak.... yani 3,5 ay,fazla atmayayım...
şimdi filmi bekliyoruz yaaaa....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:21
Moryel demiş ki:
bence de kitapdan farklı yaparlar 2. filmi
sonuçta SM Ed in ağzındna da yazdığına göre o ara ne yaptığını gösterirr ama ikisinin ayrı olduğu kısımları az tuttup volturi ve ital ya macerasını dah ada uzatırlar diye düşünüyorum
bu arada kızlar dizfilde yazdım buraya da yazıyorum Epsilon sayfasına üye olup yorum bombardımanı yapalım ki devamını garantileyelimm
evet aynı bu film gibi olur o zaman...Ed'in bakış açısından da filmi izleriz yoksa bayık bayık jake bella sahnelerini çekemem... öfff yaaa....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:23
yani misal verdimmm Eylemcim 4. kitabın çıktığını unutcak kadar beynim sulanmadı henüz
millet ona gün saydı aldı okudu bile kii en canlı örneği Argosycim olur
biz daha 2. kitabı elimize almış değiliz ben netten sipariş vermek gibi bir riske girmek istremiyrum gidip jkendi ellerimle seçiçem
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:35
Moryel demiş ki:
yani misal verdimmm Eylemcim 4. kitabın çıktığını unutcak kadar beynim sulanmadı henüz
millet ona gün saydı aldı okudu bile kii en canlı örneği Argosycim olur
biz daha 2. kitabı elimize almış değiliz ben netten sipariş vermek gibi bir riske girmek istremiyrum gidip jkendi ellerimle seçiçem
olsun ama biz bu kitabı bileğimizin hakkıyla,alın terimizle kazandık.... okuması daha zevkli olacak o yüzden de....
netten bende sipariş vermem,gidip o kitaplara tek tek dokunacam....hatta resim çekmek istiyordum ama makinem arızalı....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:47
Ben de kendim dokunup almak istiyorumda resim çekmek gibi bir fantazim yok
Bu arada düşünceme ne diyorsun Epilsona üye olup yorum bombardımanı yapmalıyız diyorum dizifilmdede deidm zatii
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 01:57
Moryel demiş ki:
Ben de kendim dokunup almak istiyorumda resim çekmek gibi bir fantazim yok
Bu arada düşünceme ne diyorsun Epilsona üye olup yorum bombardımanı yapmalıyız diyorum dizifilmdede deidm zatii
Epsilona değilde, epsilonun kitaplarını satan yeni sayfaya ve idefixe yazdım ben...epsilonada yazarım... takım tamamlansın.... adamlara hem teşekkür hemde azıcık yalakalık yapmak lazım ki ,diğer kitaplar çok geç olmadan çıksın....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 02:00
bende aynı fikirdeyimmmm hepisine yazalım elimiz mi yorulcakkk
teşekkür mailleri de atcam bennn
banusu
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 21:47
bu ne hastaydım yataktan kalktım bı bakem dıye devrım olmusssss neler oluyor kıtabıun ıkıncısımı cıktı allahım aglamak ıstıyorum
banusu
Konu: Geri: YENİ AY 16/10/2008, 21:50
ben kendıme gelmek ıcın uc bes saat gereklı
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/10/2008, 00:20
yaaaaaa beklenmedik bi süpriz demiiii Banucum
utlaka almalıyız kitabımızı off offf
banusu
Konu: Geri: YENİ AY 17/10/2008, 16:42
ha ben sımdı gidiyorum dostlar dr alcem epsilonu sevıyom falla isteyen vavmı alıım yollıyım
anem bide film cıksa su opusmeler fılan gari kendime gelemem uc bes ay sımdı bıde ucu bekle filmin ikincisini bekle
falla biz bitmişiz bunada sukur ama
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 17/10/2008, 16:45
ama ama bu haksızlık,bizim buradaki dr'de daha yok....
:kız: :kız:
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/10/2008, 17:07
bizim burdakinde de yokmuş kardeşim sormuş
yarını bekliycez bakalım
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 18/10/2008, 15:07
Arka Kapak....
Çok garipti, ikimizin de ölümcül bir tehlike içerisinde olduğumuzun farkındaydım. Yine de kendimi iyi hissediyordum. Kalbim yerinden fırlayacak kadar hızlı atıyor, kanım damarlarımda sıcacık akıyordu. Ciğerlerim Edward’ın teninden gelen tatlı mayhoş bir kokuyla dolmuştu. Sanki göğsümde hiç delik olmamıştı. Harika hissediyordum, iyileşmemiştim ama sanki hiç yaralanmamış gibiydim…
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 01:34
Şimdi kitabımız çıktı çok sevinçliyiz falan ama ben bu kitaplar konusunda azıcık hayal kırıklığıda yaşamadım değil kızlarcım....
Bugün dr'ye giderken beni görmeliydiniz,neredeyse heyecandan yerimde duramıyordum....
gittim işte kitapçıya bizim kitaplar bir kenarda gariplerim öyle melül melül duruyordu.... Sanırım 5-6 tane ancak vardı....
beni asıl hayal kırıklığna uğratan kitabın kalitesizliği,biliyorum şikayet etmeye hiç hakkım yok.... Ama yazmazsam çatlarım....
bir kere kapak tasarımındaki "yeni ay " yazısı hiç olmamış....
birleşik yazmaları bir yana kitabın ismi kitabın yanında çok sönük kalıyor.... orjinal kapaktaki isim hem ayrık yazılmış hem de kapakta belli bir ağırlığı var.... bizim ki neredeyse pire kadar... ayrıca twilight yazı fontu kullanılmamış,bu da ayrı bir eksiklik... (Allahtan Alacakaranlığın yazı fontu orjinal )
sonra sonra.... yeni ay yazısı tam beyaz değil hafif yanar döner renginde,buna tamam diyorum hadi....
kitabın sayfa kağıtları zati, bildiğimiz kağıt türü.... bunada çok bozuğum....
ben şahsen kitapların az sayıda da olsa ciltli halininde basılmasını isterdim... mutlaka alan çıkardı....
işte içimdekileri yazayım dedim.... Alacakaranlığın kapağından daha çok umutluyum....
IremCullen
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 01:39
michelle demiş ki:
Şimdi kitabımız çıktı çok sevinçliyiz falan ama ben bu kitaplar konusunda azıcık hayal kırıklığıda yaşamadım değil kızlarcım....
Bugün dr'ye giderken beni görmeliydiniz,neredeyse heyecandan yerimde duramıyordum....
gittim işte kitapçıya bizim kitaplar bir kenarda gariplerim öyle melül melül duruyordu.... Sanırım 5-6 tane ancak vardı....
beni asıl hayal kırıklığna uğratan kitabın kalitesizliği,biliyorum şikayet etmeye hiç hakkım yok.... Ama yazmazsam çatlarım....
birleşik yazmaları bir yana kitabın ismi kitabın yanında çok sönük kalıyor.... orjinal kapaktaki isim hem ayrık yazılmış hem de kapakta belli bir ağırlığı var.... bizim ki neredeyse pire kadar... ayrıca twilight yazı fontu kullanılmamış,bu da ayrı bir eksiklik... (Allahtan Alacakaranlığın yazı fontu orjinal )
sonra sonra.... yeni ay yazısı tam beyaz değil hafif yanar döner renginde,buna tamam diyorum hadi....
ben şahsen kitapların az sayıda da olsa ciltli halininde basılmasını isterdim... mutlaka alan çıkardı....
işte içimdekileri yazayım dedim.... Alacakaranlığın kapağından daha çok umutluyum....
eylemcim merak ettim okumaya basladin mi
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 02:15
Bak şimdi az kitap mı var ama bu kötü olmuş tanıtım olmazsa kitap çok olmazsa nasıl olcak bu iş Kitapları görmedim henüz ama az olması canımı sıktı bak şimdiii
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 02:38
Kitapkurduyum demiş ki:
michelle demiş ki:
eylemcim merak ettim okumaya basladin mi
başlamadım canım daha,moryel'le bizim birlikte kitap okuma seanslarımız oluyor.... bu kitabı da karar verdik öyle okuyacaz....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 02:39
Moryel demiş ki:
Bak şimdi az kitap mı var ama bu kötü olmuş tanıtım olmazsa kitap çok olmazsa nasıl olcak bu iş Kitapları görmedim henüz ama az olması canımı sıktı bak şimdiii
bizim burada az olması normal ama moryel'cim... çok az mesafe aralıklarla 2 dr var.... sanırım ikisine bölüştürmüşler....