sen birde amozona gir ne manyak vampir kitapları var orda ,ben baktıkça deli oluyorum....
yavaş yavaş okursun artık zati bu kitaplar tw. gibi kalın değiller kolay bitiyor....
çok tatlılar... bir elmanın yarısı gibiler... bunu birde kristen fark etse ne iyi olurdu.... süründürmese artık rob'u...
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 05:13
Tamam canim bakacagim kitaplara.Kalin olmamalari daha iyi ..Oturuncabasindan kalkamiyorsunsona isler yarim kaliyor. :)
Kristen hakikaten salak ya.. Cocuk cevabini bekliyorum ondan sonra basacam dugmeety diyor..Bekliyoriste..Isaret bekliyor. Kizin ilgisi olup olmadigini anlamaya calisiyor..Ah Kristen ah..ne var bu tombalakta.. Ay bir de yanlis anlamadiysam tombalakla bu 5 senedir beraberlermis..NAsil yani.. Bu kiz tombalakla 13 yasindan beridir mi beraber.
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 05:19
5 sene mi,abowwww yok yahu o kadar olmamıştır.... ıyyyyy bıkmamışlarmı hala birbirlerinden...burada lokum gibi rob varken.... bizim kızda hiç kafa yok valla...
söyle işte sen seksisin de ölürmüsün yani.....
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 05:32
Akilolsa tombalagin yanindane isi var Eylem.. Akilsiz bu kiz iste..
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 05:39
ona bizim gibi öğüt veren büyükler lazım aslında...
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 05:58
dimi..Mesela...Bak kizim aklini basina topla. Bu cocuktan sana hayir gelmez..Hem sisko, hem tombalak..Meshur da degil zaten..Seksepalite desen sifir..Aklin varsa su edwirdmidir nedir, yakisikli cocuk varya, onun aklini celmeye bak ..Onda hem gelecek var hem de heyecan.....
diye devam edermisiz.
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 12/12/2008, 12:36
Ederiz tabiii
yazık bu kızın etrafında onu destekleyecek adam yok tabi
bırak sen Edward ı ne yapcan diyorlardır...
etrafdakiler hep tombalağın arkadaşıdır muhtemelennn
halbuki Rob nasılda aşkla bakıyor onaa
5 yıl meş yıl fark etmez esas seven kim onun yanıngt bırak şu tombaağı aklını başına devşir be kızım
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 03:55
nasıl ama..
iyi ki bu jake rol almıyor...gerçi Taylor'ın yerine geçmesi beklenende hiç fena değil...
En son michelle tarafından 14/12/2008, 05:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 05:45
İzledim Altın Pusulayı ve beğendim... Filmin başıda belliydi sonuda belliydi... Şimdi ben kitabını okumamış biri olarak filmi anladım mı anladım ,filmde ne anlatılıyor,neden anlatılıyor,amaç ne adam hepsini gayet güzel anlatmış...
Efektler süperdi,savaş sahnesinde havada uçan cadılar falan vardı gayet şık yapmışlar... Kamera açılarını beğendim ama en çok oyunculuklara dikkat ettim... Başroldeki küçücük kız yeri geldiğince tam bir cadı yeri geldiğinde de masum birşey oluveriyordu...Yönetmen bence iyi iş çıkarmış şahsen hiç sıkılmadan izledim....Eğer New Moon'uda böyle yapacaksa süper...
İşte senaryo yazarı hanfendiyle ve S.M ile devamlı bağlantıda olması lazım olursa bu film süper iş yapar...
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 12:32
yönetmen onun yönetmeni mi?? bende izliyim bakiimmm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 14:13
Moryel demiş ki:
yönetmen onun yönetmeni mi?? bende izliyim bakiimmm
evet altın pusulayı o yönetmiş... izle izle güzel bir filmdi....
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 16:12
michelle demiş ki:
nasıl ama..
iyi ki bu jake rol almıyor...gerçi Taylor'ın yerine geçmesi beklenende hiç fena değil...
eylem,
kimbu abi?
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 16:51
Dream Jake Serpil'cim...
Bu Dream Jake'de aşırı olgun durmuyormu sizce...sakal yüzünden sanırım...30 yaşındaki bir adamın görüntüsü var.... illa bir kulp bulacam yani bende...
jake'i nessie'ye yar ettik artık onu potansiyel tehlike olarak görmüyorum ama yinede bu dream jake filmde olmasın... taylor olsun bu olmasın... kimse rob'un karizmasını geçmesin,çok kızarım sonra....
Argosy
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 21:15
Evet kesinlikle ayni sebepten bende taylort kalsin istiyorum..Kimse ROb i gecmemeli.>Zaten gecmeleri mumkun degil de yani o durki diyorum.. TYAlniz bu cocuk acayip bisey Eylem .. Aslinda tam newmoondaki olgun jacoba uyyuyor Amanin bir de Bellanin karsisina ustsuz falan cikacak bu adam..Ayy bu olmasin yok yok , istemem ben . Taylor kalsin kampanyalarina katilalim biz en iysii.
Bugun E!news de Tyalor gidiyormu diye haber yapmislar. bebek yuzlu oldugu icin istenmedigini soylediletr. Gazetelerde oudugumuz haberleri tv de yayinladilar yani yeni birsey yok? Taylor da hakikaten beb yuzluydu ma TV de. Yazik ona da.
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 22:49
bende üzülüyorum ama ne yapalım yaşı küçük işte...bu yeni bulunan jake bile 26 yaşındaymış...arada dağ kadar fark var....
bu steven bence gelmez almazlar bu çocuğu,fiyatı falan pahalıya gelir... gene olacak olan yeni çıkan aday olacak diye düşünüyorum....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 14/12/2008, 22:55
bencede Taylor kalsın yaaaaaaa
ben onu öle benimsemiştimm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/12/2008, 01:49
Moryel demiş ki:
bencede Taylor kalsın yaaaaaaa
ben onu öle benimsemiştimm
şimdilik ses seda yok bakalım ne olacak.....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/12/2008, 06:59
bu çocukta hoş jake olurmuş....tuttum kendisini....
yok yok en iyisi taylor kalsın,nessiede kusura bakmasın....kimse babasından yakışıklı olmamalı filmde....
IremCullen
Konu: Geri: YENİ AY 15/12/2008, 07:20
michelle demiş ki:
yok yok en iyisi taylor kalsın,nessiede kusura bakmasın....kimse babasından yakışıklı olmamalı filmde....
fena degilmis ...ama ed'im asla gecemez.... kadinlardaki sarap misali...edwardda her film daha bir yakisikli, cekisi olucak.. 4 film'e gelince hic düsünmek istemiyorum....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 15/12/2008, 13:45
michelle demiş ki:
Bencede olurmuşş
ama olmasın doğru diyorsunnn
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 15/12/2008, 14:00
her zaman heryerde en büyük Robert.....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 23/12/2008, 18:59
Öfffff pööffff hala Jake rolünü kimin oynayacağına dair bir haber yok değil mi... her yere bakıp duruyorum ama hiçbirşey bulamadım...
canımcım film ile ilgili yorumlarımızı film başlığı açtık oraya yaptık....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 02:31
Kızlar şu an Yeni ayı okumakdayımm ve okumadan önceki görüşlerimi aynen koruyorummm
Zamanında kitabın ingilizcesini okuyup Bels e kızan çok olmuştu ama ben 15. bölüme geldiğim halde Jake de de Bella ya da hala kızmadım ve Bella nın Ed e olan aşkının bir dirhem azaldığını sanmıyorum kafasından gelen seslerde bunun en belirgin kanıtı zaten.
Sonuçta Bella nın çektiği acıları birlikte yaşadık onu hayata bağlayan Jake oldu
aslında bn tamamen Ed e kızıyorum çekip gitmesi çok saçma ve akılsızcaydı artı Victoria nın onun peşine düşeceğini düşünmeli en azından Bella ya göstermedne etrafında olmalıydı
Şimdi düşünüyorumda ya kurt adamlar olmasaydı ne olcaktı ????
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 08:34
Moryel demiş ki:
Kızlar şu an Yeni ayı okumakdayımm ve okumadan önceki görüşlerimi aynen koruyorummm
Zamanında kitabın ingilizcesini okuyup Bels e kızan çok olmuştu ama ben 15. bölüme geldiğim halde Jake de de Bella ya da hala kızmadım ve Bella nın Ed e olan aşkının bir dirhem azaldığını sanmıyorum kafasından gelen seslerde bunun en belirgin kanıtı zaten.
Sonuçta Bella nın çektiği acıları birlikte yaşadık onu hayata bağlayan Jake oldu
aslında bn tamamen Ed e kızıyorum çekip gitmesi çok saçma ve akılsızcaydı artı Victoria nın onun peşine düşeceğini düşünmeli en azından Bella ya göstermedne etrafında olmalıydı
Moryel'cim çok rica ediyorum bu yorumunu dizifilmdede yap,hatta kitap bitsin uzun bir yorum yap... Aklı başında yorumlara gerçekten ihtiyacımız var...
Ama uyarayım Jake ve kurtadamlar pek sevilmiyor... Gardını şimdiden al yani...
Zaten 3.kitapta biliyorsun hani Jake ve Bella arasında bir takım şeyler oluyordu işte Edward'ın bunlara ses çıkarmamasının en büyük nedenlerinden biride kendisi gittiği için Bela'nın içine düştüğü durum... Eğer Edward gitmeseydi Bella asla Jake'le takılmazdı,kurtadamlara bulaşmazdı....
Eğer kurtlar olmasa iş Victoria'ya kalmaz Laurent onu çayırlıkta bir çırpıda öldürürverirdi....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 13:12
hee aynen öleeee bencede
artı Edward ın suçlu olduğuna çok inanıyorum ne kadar sevsem de
ve de bella Ed i hiç sorgusuz sualsiz hemen kabul eti bi gram bile kızmadı niye gittin beni bu hallere düşürdün diye tek laf etmedi
son bölümü okumadım henüz 3. bölümü hiç bilmiyorum meşhur öpüşme ve ısıtma sahnesi hariç satır aralarını okumak lazım , yazarım dizifilme tabi ama hatırlarsan sende bu kitapla ilgili duyumları ilk aldımızda bellla ve Jake çok kızmıştın ben o zamnda sana hepsini kendi gözümüzle okumadna herşeye inanmammız gerektiğini Bell ya da hak vermemişz gerektiğini bu işte Ed inde suçu olduğunu söylemiştimmm
Sonuçta burda durum hırsızınb hiç mi suçu yokk
nyse sonra daha uzun bir yorum yazıcamm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 15:42
Moryel demiş ki:
hee aynen öleeee bencede
artı Edward ın suçlu olduğuna çok inanıyorum ne kadar sevsem de
ve de bella Ed i hiç sorgusuz sualsiz hemen kabul eti bi gram bile kızmadı niye gittin beni bu hallere düşürdün diye tek laf etmedi
son bölümü okumadım henüz 3. bölümü hiç bilmiyorum meşhur öpüşme ve ısıtma sahnesi hariç satır aralarını okumak lazım , yazarım dizifilme tabi ama hatırlarsan sende bu kitapla ilgili duyumları ilk aldımızda bellla ve Jake çok kızmıştın ben o zamnda sana hepsini kendi gözümüzle okumadna herşeye inanmammız gerektiğini Bell ya da hak vermemişz gerektiğini bu işte Ed inde suçu olduğunu söylemiştimmm
Sonuçta burda durum hırsızınb hiç mi suçu yokk
nyse sonra daha uzun bir yorum yazıcamm
O konuları hiç açmayak...
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 18:24
ne demek açmayakk objektif olalım lütfern
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 18:38
Moryel demiş ki:
ne demek açmayakk objektif olalım lütfern
eee objektifim işte...
o zaman kitabı okumamıştım düşüncem öyleydi...
şimdi okudum değişti okuduğum halde değişmese neyse yani....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 17/1/2009, 19:42
hee tamammm ben Ed suçlu değil demek istiyorsun sandım o zaman sorun yokkk
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 11:35
Moryel demiş ki:
kıslar bende şimdi yeniayı okuyorumm bunun için senocuma çok teşekkür ederim bütün serinin kitaplarını gönderdi kocamannn öpüyorum onu burdan...
sedoşumm söylediklerine aynen katılıyorum şuan 14 bölümdeyim ve ed e kadar kızdım ki hele bella nın yaşadıkları onu sevgisi azalacağına daha çok artıyor bunca zaman Ed neden uzak kaldı halen anlamış değilimmmm
ve jakob olmasa kurt adamlar olmasa kesin şimdiye kadar bellanın işi bitmişti diye düşünüyorummm vampirler tarafından ısırılmasa bile yinede ölürdü o uçurumdan atladıktan sonra yine jakob kurtardı onu...
artık Ed in gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bakalım daha neler olacakk....
aklım kitapta bedenim işte hiç iş yapamıyorummm yanlış yapacam diye korkuyorummm biran önce mesai bitsin eve gitmek ve kitaplara gömülmek istiyorummmmmmm
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 11:41
Canım niye hafta sonu okuyup bitirmedin helak olcaksın valla akşama kadar
Ed gelmiycek Bella gidecek diyim ben sana
rüzgargülü
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 12:50
nasıl yaniii yazıldımı seri yoksa kitap olarakmı gönderdi yazıldıysa bende isterim Sedacım
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 12:57
Aboowwww Sezincim sen daha 2.kitapta mısın...
Hangi bölümdesin şimdi?
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 13:14
rüzgargülü demiş ki:
nasıl yaniii yazıldımı seri yoksa kitap olarakmı gönderdi yazıldıysa bende isterim Sedacım
canım yazılmadı senocumm bana kargoyla gönderdi bir sürü kitappp
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 13:14
michelle demiş ki:
Aboowwww Sezincim sen daha 2.kitapta mısın...
Hangi bölümdesin şimdi?
eevt canım 2 kitaptayım hafta sonu başladımm 14 bölümdeyim Alice geldi bella ile konuşuyorlardı orada kaldımm çok merak ediyorummm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 14:00
En heyecanlı yerde kalmışsın... Asıl olaylar şimdi başlıyor...
Kurtadamlarımızı nasıl buldun...
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 14:11
michelle demiş ki:
En heyecanlı yerde kalmışsın... Asıl olaylar şimdi başlıyor...
Kurtadamlarımızı nasıl buldun...
bir kere Jakob a hayran kaldım bella nın kurt adam olduğunu öğrendiğinde ondan korkacağını düşünerek 2 hafta ondan uzak durdu ama yinede dayanamadı ona zarar vermemek onu korkutmamak için elinden geleni yaptı ve en önemlisi sözünde durdu belle yı bırakmadı...
bu yönden Ed e çok kızıyorum sözüm ona bella yı korumak için bırakıyor ondan uzak duruyor ama hiç düşünmüyor bu kıs ne yapıyor ne diyor diye Victoria olayını öğrenin bakalım ed ne tepki verecek merakla bekliyorum....
sonra kurt adamların sinirlendiğinde ve üzüldüğünde sevindiğinde değişime uğramaları beni çok şarttı bende dolunayda olur sananlardandımm ama yinede içimde bir korku var çünkü kurt adamların başındaki Sam in sevdiği kıza yaptıkları çokkk üzüntü verici aynı şey bella yada olabilir...
tahminimm ed victorya olayını ve kurt adamları öğrenince geri dönecek diye düşünüyorum...çünkü bellanın hayatı tehlikede yanılıyormuyum okuyanlar azıcık tüyo verin yahuu akşama kadar meraktan ölecemm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 14:59
Ahhhh Jake Jake... O olmasa gerçekten Bella ne yapardı bende hiç bilmiyorum. Onun sayesinde hayatta kaldı Bella...
Edward Bella'yı bırakıp gitmekle hayatının en büyük hatasını yaptı ve bunun bedelini ödeyecek hatta Bella Jake'de ödeyecek,hepsi acı çekecekler... :(((
Bu kurtadam meselesi 4.kitabın son iki sayfasında anlatılıyor... Bizim kurtlar dolunayda değişen cinsten değil,daha farklı bir tür... 4.kitapta anlatılanı süprizi bozulmasın diye yazmıyorum...
Şimdi senin tahminine gelirsek,yanlış tahmin...
Şu kadarını söyliyeyim Ed Bella'nın yanına gelmiyor, Bella Ed'e gidiyor....
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 16:51
nasıl yanii şimdi ed gelmiyor bella mı gidiyorrr o zaman alice mi alıp götürücek bella yııı....
ayy ne uyuz bir durum bella nın ed e gitmesi aslında şöyle bella nın edi sürüm sürüm süründürdüğünü görmek istiyorum bennn çok mu sadist oldum nee ama her iki tarafta acı çekecekmişş...
yok yok anlatma ama azıcık tüyoo ver yahu ben bunları okuyup bitirene kadar helak olacam kesinnn
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/4/2009, 18:05
Bingo... evet Alice götürecek,biyorsun Alice'in geleceği görme yetisi var... Bazı olacak olan olaylar nedeniyle Bella Ed'e gidiyor...
Valla Sezoşum ilk önceleri bende Ed'e kıyamıyordum ama haklısın aslında Bella'yı öyle bırakıp gitmesi ne olursa olsun,kendisi tehlikeli bile olsa yanlıştı... Kız iyi delirmedi valla. Babası bile ümidini kesmişti artık...
3.kitapta Ed Bella'yı bırakıp gitmenin bedelini ödeyecek... jake sağolsun...kurdum benim...
rüzgargülü
Konu: Geri: YENİ AY 21/4/2009, 08:16
sezinn demiş ki:
rüzgargülü demiş ki:
canım yazılmadı senocumm bana kargoyla gönderdi bir sürü kitappp