Bak şimdi az kitap mı var ama bu kötü olmuş tanıtım olmazsa kitap çok olmazsa nasıl olcak bu iş Kitapları görmedim henüz ama az olması canımı sıktı bak şimdiii
Öle düşünmeyin bence. Bizim burda da en ünlü kitapçımız Kitapsan'dır. Mesela Judith'in kitapları için bi köşe vardır ama kitaplarından genelde tek tek olur. Buna rağmen Judith kitapları çok satıyor.
Asıl satış netten yapılıyor ve Twilight ikilisi en çok satanlarda yenisayfada. Bu arada yorumlarınız da çok şık durmuş.
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 13:30
hadi öle miiiii sende yorum yappptın mı??
deniziderya
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:17
Yok ben daha yapamadım.Yorum yazayım dedim baktım benim ad soyad olduğu gibi çıkacak vazgeçtim. Şimdi farklı bir mail adresi alıp tekrar üye olucam yenisayfaya. Öle yorum yazacam...
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:22
bencede ben sade adımı yazdım
Eylem her zamnki gibi kabak gibi yazmış adını soyadını
hatta başka maille üye olup bidaha yorum yapcam ki yorumlar fazla olsun
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:33
ben yorum yazdım ama halenn koymadılar benim yorumumuuuu
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:41
canım bi gün sonra filan geçiyor sanırım benimkinide hemen koymamışlardı
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:46
Moryel demiş ki:
yazılı olsun ne olacak ki sanki...
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:52
michelle demiş ki:
Moryel demiş ki:
yazılı olsun ne olacak ki sanki...
eylemm meşhurr oldunn manayla meşhurrr
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:54
Moryel demiş ki:
canım bi gün sonra filan geçiyor sanırım benimkinide hemen koymamışlardı
tamam o zaman bende diodum neden koymadılar benimkini diyeee
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 19:56
İlahi kız Sezoş beğenmediler değil herhaldeee kız yoksam hiç beğenmedim mi dediinn
sezinn
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 21:23
Moryel demiş ki:
İlahi kız Sezoş beğenmediler değil herhaldeee kız yoksam hiç beğenmedim mi dediinn
anaaa kıs ne beğenmedim demesii bayıldım diye yazdımm bol bol da teşekkür etttimmmm
ama sanırım sitelerinde sorun var ben akşam yazdım yorumumu bugün de siteye tekrar girdiğimde açılması çok uzun sürdü yenisayfa da giremedim oda açılmadı kitabı sipariş etmiştim ne alemde diye bakacaktım ama öğrenemedimmm
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 21:34
evet yenisayfa açılmıor Derya orda çok satanlarda deyince bakiim deidm ama açamadım orada arada oluyo öle şeyler şimdi denedim Epsilonda açılmıyor oranında adeti
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 22:15
kızlarcım,bizim kitap görünüşe bakılırsa son 2 gündür yok satıyor,dizifilmde alan alanıydı bugün...birde bizim bilmediklerimiz var....
ben şimdi şunu merak ediyorum....bir kitap kaç adet satılırsa satış rekoru kırmış olur....ve yayınevi bu o kitaba daha bir özenle yaklaşır...biz bizim kitapların satış adetlerini nasıl öğreniriz?
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 19/10/2008, 22:21
İnanırmısın aynı şeyler benimde aklımadna geçiyor yeminleee Derya nın dediğine göre yenisayda çok satanlardaymış dur bakalım bi şekilde öğrencezzz
banusu
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 12:05
kitabı almaya gittim dr florya kadın bugun soran 6 kişisiniz dedi
dedim altı kişimi sadece
evet hanım efendi
nerde kitap
arka rafta
kardeşim neden on tabloya koymadınız
siz elinize alın kitabı anlayacaksınız
harbiden michelle haklı
kitap cok hızlı cıktı ondanmıdır sanki kopya kitap gb sayfa kalitesi kapak dizaynı yazım tekniği şekli filan pek epsilona yakışmadı
sonra dondum satıcı kıza tekrar
anladınız mı neden oldugunu
sen dedım genede tabloya as ve ortada masa var cıkan kıtaplar oraya koy dedım
neden dedı
güldüm
bu kitap ya satılacak ya satılacak
bu sefer o güldü neden dedi
devamı yazılsın diye dedim
gülüştük
haaaaaaaaa derseniz ki kitap nasıl
bizim deli oğlanın alerjisi tuttu daha okuyamadım
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 13:00
Geçmiş olsun canım...
kitap nette daha al benili gözüküyor değil mi? ama malesef gerçekte öyle değil.... ya da bana öyle geliyor bilmiyorum artık.... :(((
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 13:02
Valla Banucum iyi hücum yapmışsın kitapcıda tebrikler cnaım
ayrıcana geçmiş olsunn
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 13:03
Moryel demiş ki:
Valla Banucum iyi hücum yapmışsın kitapcıda tebrikler cnaım
ayrıcana geçmiş olsunn
moryel,sen ne zaman alacan şu kitabı,kendi kendine eziyetmi ediyorsun canım...
bu arada bende hiç bir smiley görünmüyor bu hariç....
banusu
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 14:40
yok gerçekten haklısın al benisi internet gibi değil ama sordum dikkat edin bir iki epsilon kitabı daha var böle ya son cıkan yenı bir iki ask kıtabı varya lordlar kontlar dukler fılan onlarda pek kalıtelı degıl aslında nappsınlar adamlar haklılar aslında turkıyenın ekonomısı dıttttttt kıtap alanlar azaldı hele bızıım gb bı gunde bı kıtap bıtıren ınsanlar ıcın bıle almak zorlasınca hak verıyorum aslında kıtap fuarı kan aglıyor arkadaslar gormenız lazımdı yemın ederım tuglerım diken diken oldu utandımmmmmmmmm vallii gecen senekınden bahsediyorummmm bu arada herkes etrafta dolanıyor ama alma girişiminde bulanacak ınsanlar ne kadar azdı
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 19:04
çok haklısın Banucumm ekonomik durum bellii bir maliyet söz konusu Eylemcim snein istediğin tarzda kitap bastıkları vakit maliyeti fazla olacak 20 yerine 40 tl olcak o zamnda millet almadan kaçınacak kaldıki öğrencileride düşün bizim buaralarda korsan kitap azalsa da hala var.. artık çareyi kitapları küçültüp sayfa ve kapak tasarımını basitleştirmekde buldular 9 tl ye küçültülmüş versiyonları var bazı kitapları am ciltlisi d evar aslınd aöle yapabilirler isteyen ciltli alır isteyen ucuzunu hangi yayıneviydi o unuttum bak şimdii
Bu arada niye eziyet yapıyım canımcım nasılsa alınca hemen okumuycaktım ama bugün aldım merak etme yanlız alacakranlığı alamadımm
Çünkü kalmamış arkadaşlar düşünebiliyormusunuzzzz kalmamış yarın gelcekmişş
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 19:21
Hayatım zaten hepsinin ciltli basılmasına imkan yok... Ama sınırlı sayıda da olsa (atıyorum 50 tane-100 tane) ciltli olarak sunsalar çok güzel olurdu... Harry Potter kitaplarıda ciltsiz bizim ülkemizde ama iç kağıtları her zaman çok kaliteli... Tabii o seriye de talep çok fazla o da var... Ama belki bu seride yakın gelecekte öyle olur...
Epsilon bildiğim kadarıyla hiç ciltli kitap basmıyor....belki yapı kredi yayınları olsaydı olurdu ama,gerçi onlarda bassalar Harry basarlardı...Neyse yinede buna da şükür...
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 19:26
Tabi canım bunada şükürr
ben şimdi baktım o dediğim kitap everest yayınları imiş hem cltlisi hem normali hemde küçüğü vardı kitabın hatırlıyorumm
ama sınırlı sayıda cilttli olabldi tabiii
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 19:43
Sezoşşş yorumunu okudum çıkmış sonundaa
bu arada benim Alacakranlı yorumum 2 kere gitmişş
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 20/10/2008, 20:30
Kızlar şimdi fark ettim Epsilona yazdığımız yorumlar aynenn Yenisayfada çıkmış vay anasını
yok ya dün gece epsilon çok yavaştı 50 den fazla bastım gönder tutşuna neyseki 2 kere gitmişş yani daha fazlada gidebilirdi
seno
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 13:09
jakoptan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm
allahımm nefreeeettttttttttttttttttt
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 13:23
seno demiş ki:
sana baktıkça 5-6 ay önceki kendi halimi anımsıyorum,moryelcim bilir,jake'den nasıl nefret ediyordum.....
bir de daha kitabı falan okumuşlukta yok yani.... artık daha sakinim çok şükür ama kitabı okumaya başlayınca ne olur bilmiyorum,o yüzden relax olabilmem için bol bol 4.kitaptan bölümler okumam gerek...
seno
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 13:26
michelle demiş ki:
seno demiş ki:
sana baktıkça 5-6 ay önceki kendi halimi anımsıyorum,moryelcim bilir,jake'den nasıl nefret ediyordum.....
bir de daha kitabı falan okumuşlukta yok yani.... artık daha sakinim çok şükür ama kitabı okumaya başlayınca ne olur bilmiyorum,o yüzden relax olabilmem için bol bol 4.kitaptan bölümler okumam gerek...
okudum yetmedi.....
tirbiyesiz adam.. ed'ime o diyo..... bella da o diyo.... her fırsatta bella ya sırnasışıyo....
ahh jakopppppppppppppppppp oooooooooofff savaşta ihtiyaç olmasa seni bir güzel öldürürürdüm amaaaaa
ahhhhh ahhhhhhhhh
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 13:43
bu sana şimdi bayağı lazım olacak gibi görünüyor....
seno
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 13:48
michelle demiş ki:
bu sana şimdi bayağı lazım olacak gibi görünüyor....
süppperr hemen imza yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 17:46
Twilight Kitap Seti...
Bu seti alacam kafaya koydum.... İngilizce mingilizce hak getire...bilmesemde olur.... Hatta biraz bekleyecem yazar M.S'yi de yazarsa tam set olur....
seno
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 19:10
michelle demiş ki:
Twilight Kitap Seti...
Bu seti alacam kafaya koydum.... İngilizce mingilizce hak getire...bilmesemde olur.... Hatta biraz bekleyecem yazar M.S'yi de yazarsa tam set olur....
valla ya bende alırım hiiiçççç yaniii zaten ingilizce kursuna gitçemmm valla alırım billa alırımmmmm
ayyy ne güzel duruyorlar yaaa ahh ahh
IremCullen
Konu: Geri: YENİ AY 21/10/2008, 20:35
michelle demiş ki:
Twilight Kitap Seti...
ahhhh ahhhh acayip güzel duruyor dörtü bir arada o kutuda...bende alabilirim...kafama birseyi koydum mu kimse durduramaz öyle bir kötü huyum var ve bunlari istiyommm...ingilizcede olsa hem ilerde torunlarima miras birakirim...
seno
Konu: Geri: YENİ AY 22/10/2008, 11:12
kitabı bitirdim
allahım nihayeeetttt
edwardımmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bianca
Konu: Geri: YENİ AY 22/10/2008, 12:34
Valla kızlar, kitabın kendi güzel, kapakları güzel, kartları güzel, eee saklama kutusu yapmışlar o kadar zahmet yani. Almasanız ayıp olur. Bende isterim ama İngilizcebir kitabı neden aldığımı kocama nasıl açıklarım işte onu düşünüyorum...
Onu kandıracak bir cevap bulur bulmaz bende isterim...
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 22/10/2008, 12:35
leyla
Konu: Geri: YENİ AY 8/11/2008, 12:25
Kızlar
yeniay'ı bitirdim ve müthişti. bayıldım. umarım 3 ve 4 basılır bir an önce.. bende www.kitapyurdu.com sitesine bol miktarda kitaplarımızla ilgili yorumlar biraktim. bilmiyorum ise yarar mi? birde mutlaka bilginiz vardir ama www.dr.com.tr adresinden, yani DR'nin web sayfasindan veya www.hepsiburada.com dan alisveris yaparsaniz, mağazadan çok daha ekonomik alabilirsiniz bu kitaplari. kitaplari en uygun satan iki site bunlar benim bildiğim. başka bilen varsa tavsiye ederse çok sevinirim.
eylemcim M.S nedir. anlamadım ben.
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 8/11/2008, 16:16
leyla demiş ki:
Kızlar
yeniay'ı bitirdim ve müthişti. bayıldım. umarım 3 ve 4 basılır bir an önce.. bende www.kitapyurdu.com sitesine bol miktarda kitaplarımızla ilgili yorumlar biraktim. bilmiyorum ise yarar mi? birde mutlaka bilginiz vardir ama www.dr.com.tr adresinden, yani DR'nin web sayfasindan veya www.hepsiburada.com dan alisveris yaparsaniz, mağazadan çok daha ekonomik alabilirsiniz bu kitaplari. kitaplari en uygun satan iki site bunlar benim bildiğim. başka bilen varsa tavsiye ederse çok sevinirim.
eylemcim M.S nedir. anlamadım ben.
M.S Alacakaranlığın birde Edward'ın gözünden anlatılması Leyla'cım ve tabii serinin en müthiş kitabı... Ama yazar daha bu kitabı yazma aşamasındayken nete ilk 12 bölümü sızdığı için şu an yazmayı bıraktı... Tam Edward'ın Bella'yı çayırlığa getirdiği yerden itibaren bölümler bitiyor... Mutlaka oku derim,Edward'ın gözünden anlatılan olaylar bambaşka...
seno
Konu: Geri: YENİ AY 14/11/2008, 17:34
valla jake nin her halı sinirimi zorluyor... hele pencereye tırmanıyordu ya ay sinir şey sinirrr edwardım nasılda kuş gibi çıkardı...bella fark etmiyordu bile...
kopyacı şakir jakoppppp
dinowilma
Konu: Geri: YENİ AY 14/11/2008, 17:53
bu yeniay ı yazsanız da beraber bayılsak
seno
Konu: Geri: YENİ AY 14/11/2008, 18:11
dinowilma demiş ki:
bu yeniay ı yazsanız da beraber bayılsak
kıs onud amı yazalım... ayy kıyamam yaaa
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 14/11/2008, 18:55
seno demiş ki:
valla jake nin her halı sinirimi zorluyor... hele pencereye tırmanıyordu ya ay sinir şey sinirrr edwardım nasılda kuş gibi çıkardı...bella fark etmiyordu bile...
kopyacı şakir jakoppppp
ed'ciğimin her hali başka yahu... jake'in tırmanma bölümlerini daha okumadım ama eminim komiktir...
jake'i sever olduğum için bu gidişle benim kafama taş yağacak...
seno
Konu: Geri: YENİ AY 14/11/2008, 19:13
michelle demiş ki:
seno demiş ki:
kopyacı şakir jakoppppp
ed'ciğimin her hali başka yahu... jake'in tırmanma bölümlerini daha okumadım ama eminim komiktir...
jake'i sever olduğum için bu gidişle benim kafama taş yağacak...
bak bak bakkk jake sever demeeekkkkk
sorma sorma farenın tahtayı kemirmesi gibi ses çıkarıyor.. hih....
nerde ed nerde jake
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/11/2008, 13:20
Yeni Ay'ım bitti....
en kısa zamanda şöyle kapsamlı bir yorum yazacam.... ama önce ed'in etkisinden az da olsa kurtulmam gerek....
Moryel
Konu: Geri: YENİ AY 16/11/2008, 15:09
Eylemcim Ed in etkisinden kurtulmak için yeni bir kitaba başlaman şart oldu bence
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 16/11/2008, 16:32
Moryel demiş ki:
Eylemcim Ed in etkisinden kurtulmak için yeni bir kitaba başlaman şart oldu bence
hımm sanmıyorum ama denerim..
seno
Konu: Geri: YENİ AY 17/11/2008, 14:49
michelle demiş ki:
Yeni Ay'ım bitti....
en kısa zamanda şöyle kapsamlı bir yorum yazacam.... ama önce ed'in etkisinden az da olsa kurtulmam gerek....
kurtulamazsın ki hehehe
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 23/11/2008, 03:43
Yeni Ay'ın çekileceği artık resmen açıklandı....
Ocak ayında filmin ilk çekimleri başlayacakmış....
Edward yine filmde bol bol görünsün.... onsuz film istemiyorum....
michelle
Konu: Geri: YENİ AY 11/12/2008, 00:22
'Twilight' sequel: New details on 'New Moon'
Summit Entertainment has tentatively slated Nov. 20, 2009, as the release date for New Moon, the Twilight sequel, which means any director who signs on to replace Twilight director Catherine Hardwicke has to be in Vancouver by Dec. 15 to begin 12 weeks of preproduction before a mid-March start date. Reports have speculated that Hardwicke was fired for being difficult on set, but sources close to her suggest Summit's aggressive production schedule turned her off. "She'd love to do the sequel if she could do it better than Twilight,” says one. “It became clear that Summit didn’t have those same priorities."
Indeed, at press time the second movie appeared to have little more than a rough first-draft working script. As Summit’s production president Erik Feig told EW during Twilight’s record-busting first weekend, “There is that first...script. All the finesse that turns a screenplay into a movie hasn’t happened yet.” Two weeks later, Summit is saying it’s happy with screenwriter Melissa Rosenberg’s progress.
Another of Hardwicke’s primary concerns was that hunky vampire Edward remains MIA throughout New Moon’s middle portion. In her own opening-weekend interview, she told EW, “You have to get the chemistry as strong between Jacob and Bella as it was between Bella and Edward. You also have to do something with that arc: She’s in love with somebody, he disappears, she falls in love with someone else, and the first guy comes back. Movies like Pearl Harbor have tried it. It absolutely didn’t work.”
With or without Hardwicke, Summit faces other snags. Two sources tell EW the studio doesn’t want to rehire baby-faced Taylor Lautner (pictured) as Jacob, though Lautner’s agent has apparently reached out to the imaging company behind The Curious Case of Benjamin Button in an attempt to demonstrate to Summit how a digitally bulked-up Lautner could work. (Summit says it won’t make a decision until a new filmmaker is on board.) There’s also the matter of finding a cast of Native American actors to play Jacob’s werewolf clan — a difficult challenge Hardwicke was also faced with before settling on Lautner, who isn’t completely Native American. And with a slightly increased budget of $50 million — much of which is assumed will go to leads asking for heftier paydays, location shoots in Italy, and ramped-up F/X — Summit will have to scrimp somewhere.
So what director would want to take on such a big headache? Well, at press time, an offer was out to Chris Weitz (The Golden Compass), who put Summit on the map years ago when its foreign sales operation made tons of cash off of his first film, American Pie. (One source says Weitz has already had conversations with below-the-line crew for New Moon.) “We are in a recession,” reminds one Hollywood insider. “It’s a hit franchise. Whoever steps into it is guaranteed a $100 million gross. Everyone wants this movie.” Adds an exec at another studio, “You’d have to have a very high standard for art, hate the movie business, and hate money to walk off this sequel.”