Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldin Sefalar Getirdinnnnnn
Misafir

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

YENİ AY

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Yaş : 42 Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 6218 Nerden : Lakap : Küstüm çiçeği, Küskenar Üçgen ve MARKİS
Karakter
Karakter Adı: Bekarlık Sultanlıkk :)))
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 08:40

evettt 2. kitabı okumuş bitirmiş bulunuyorummm ok

bu kitapta neredeyse Ed yok gibi bişeydi kitabın sonlarına doğru ortaya çıktı..bu kitap neredeyse tamamen kurt adamlara ayrılmış gibi geldi bana...

ancakk Jakob a hayran kaldım hele ki Bella Ed'in yanına gideceğinde onun öleceğini düşünerek göz yaşlarına boğuldu ağlağla ağlağla

Ed imize çok kızmıştımmm ama yinede kıyamıyorum canım benim ya Bella nın öldüğünü düşündüğünden intihar etmeye kalktı ağlağla Bella gitmeseydi kesin ölmüştüü...ama bundan sonra kesinlikle ne olursa olsunn ed bırakmaz bella yı...

Ed'ciğim evlenme bile teklif ettiii vay anam yanlız şimdi işler iyice karıştı...

bella vampir olmak istiyor oylamada da olması yönünde oy çıktı ancak bella yı vampir yaparlarsa bu sefer kurt adamlara savaş açmış olacaklar bence ed bunu göze alamaz bella nın hayatını tehlikeye atamaz diye dünüyorummm..

ama eğer bellada vampir olmassa bu seferde italyada ki o vampirler geldiğinde bella nın insan olduğunu gördüğünde yine bella yı öldürmek isteyecekler...

her iki yönden de çok kötü durumdalar bakalım neler olacak...

yanlız bana garip gelen diğer olay da bella nın ed i kurtarmak için italyaya gittiği zaman yaşananlar oradaki en güçlü vampirlerin güçleri bile bella yı etkilememesi bu ed in düşünce okuması sadece bella özel sanıyordu sadece onunkileri okyamıyordu ama oradaki diğer vampirler bile bella yı etkileyemedi...

bella vampir olduğunda hepsinden çok güçlü biri haline dönüşecek sanırımm ve en çok merak ettiğimde bella nın ne gibi değişik güçleri olacakk ??????

şimdi sıra 3. kitaba geldi akşamada başlayacağım bakalım orada beni ne gibi süprizler bekliyor olacakkk şimdiden sabırsızlanıyorumm...

eylemcimm 3 kitapta neler olacakk azıcık tüyo alabilirmiyimm hımm
senocumm sana çok teşşekkür ediyorummm öpöp
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 10644 Nerden : Lakap : Lakapsızım....
Karakter
Karakter Adı: Gülüşüne kurban olurum Ed'im....
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 11:05

Sezin'cim sen keşke bu yorumu birde dizifilmde kopyalasan... Oradaki Jakedüşmanlarının ağzını azıcık kapatırdık....

hah hah

Şimdi dediğin gibi bu kitap kurtadamlara ayrılmıştı haklısın,onlar hakkında pek çok öğrendik... Ama onlarla ilgili asıl efsaneler 3.kitapta... O kısımlar çok güzel Sezincim okurken çok beğeneceğini düşünüyorum...

ut ut ut

Ed bundan sonra Bella'yı bırakmayacak ama artık arada Jake'de var ve Bella&Jake ilişkisi çok fazla ilerledi,duygusal açıdan birbirlerine çok fazla bağlandı Jake&Bella ...

Eskiden sadece Edward'ın Bella'sı varken... Artık Jake'in Bella'sıda var... (ayıptır söylemesi ben Jake'in Bella'sınıda çok seviyorum) ut

3.kitapta seni çok şey bekliyor... Çok fazla olay ve heyecan var....

Bella&Jacob arkadaşlığı tam gaz devam edecek Edward bu ilişkiyi istemiyor ama biliyorki ses etmeye hakkı yok,çünkü bu ilişki onun yüzünden başladı.

ut

sonra yeni bir olay daha olacak... kurtadamlarla vampirler omuzomuza savaşacaklar...

Aslında yazayım mı yazmayayım mı bilmiyorum... Ama çok büyük süprizlerde var,neyse yazmıyorum ama şunu söylemek isterim okurken çok üzüleceğin bir yer olacak...orada olayın genelini düşün derim...2.kitapta yaşanılanları falan yani...

ut ut

yorumlarını an be an takip ediyorum canım... keyifli okumalar....

Kiss
http://www.dizifilm.com
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Yaş : 42 Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 6218 Nerden : Lakap : Küstüm çiçeği, Küskenar Üçgen ve MARKİS
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 13:58

şimcikkk anladığıma göre bella iki arada kalacakk ama jake yide bırakmayacak her ne kadar ed'in üzülmesini istemese dahi ondan vazgemeyecek...ve bu durumda ed de hem suçlu hem güçlü olduğu için sesini çıkartamayacak...

demekk kurt adamlarla vampirler omuzomuza savaşacaklar....

o zaman bu iki şekilde olabilir....

1.si ya victoria için bella yı korumak amaçlı yapacaklar...

2.si de bu italyada ki vampirler (isimleri aklıma gelmedi ut) geldiğinde bella yı korumak için olabilir diye düşünüyorum...

ne dersin eylemcim azıcıkta olsa tutturabildim miii ???????

bence birde bu evlenme olayına jake nin sessis kalabileceğine inanmıyorumm kesin bununla ilgili bişeyler de olabilir...

ayyy böyle karşılıklı yorum yapmayı özlemişim eylemcimm çok teşekkür ederim yorumların içinn Kiss
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 10644 Nerden : Lakap : Lakapsızım....
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 14:12

Sezincim bende özlemişim,uzun zamandır kitap yorumu yapmıyorum iyi oluyor böyle...

Evet 1.dediğin tam bingo oldu...

ve diğer dediklerinin hepside olacak...

jake doğal olarak bella'nın evlenmesini daha doğrusu bile bile vampir olmasını istemiyor,kabullenemiyor... Eğer bella vampir olursa jake ile olan arkadaşlığı doğal olarak bitecek ve düşman olacaklar. Jake bundan çok korkuyor....

ut ut
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 14:18

vayyy o zaman süper şeyler olurrr derimm çünkü jake bu evlenme olayına kesinlikle sesis kalmaz bella nın vampir olmaması için elinden geleni yapacakk...

o zaman sırf bu nedenle evlendiklerinde ed bella yı vampir yapmayacakk daha önceki yorumlarda okuduğuma göre bella doğum yaptığında ölmek üzere olduğundan ed mecbur kaldığı için bellayı vampir yapacakk diye düşünüyorum...

birde en çok merak ettiğim bella vampir olunca ne gibi güçleri olacakk ???????

birde benim anlamadığım millet neden jake ye kızıyor adam şimdiye kadar kötü bişey yapmadı ki sırf sevgisinden dolayı bella yı korumak için uğraşmaktan başka ve en önemlisi bırakıp kaçmadı herşeyi göze aldı bellayı yanlız bırakmadı...ed gibiii...
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 14:41

eeee ıııııı bu soruna nasıl cevap versem bilmiyorumki....

hah hah

birincisi jake'i bu aşka karışan 3.kişi olarak görüyorlar...

ve tutulmada bir takım şeyler olacak,o yüzdende sevmiyorlar ama bence yine haksızlar... çünkü olan şeyler hiçde mantıksız değildi ve mutlaka yaşanması gerekiyordu...

çok fazla şey yazamıyorum spoiler olacak diye,sen okuda o zaman bol yorumlaşırız...

ama şunu diyeyim 4.kitap bitmiş gitmiş hala jake'i sevmeyenler var.... Konu şu ki Twilight fanları olaya hep Ed'in açısından bakıyor... O üzülmesin,o mutsuz olmasın o ne yaparsa hep doğrudur... Jake bir insan ve 6 yaşında bir genç olmasına karşın yaptığı fedakarlıkların haddi hesabı yok ama bütün bunlar görmezden geliniyor malesef :(((((

evet Bella'nın vampir olması dediğni şekilde.....

ut ut

Bella'nın gücünü spoiler olarak yazdım....

Spoiler:
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 14:53

o zaman ben 3. kitabı okuyunca jake hakkında kesin bir karara varıcam gibi görünüyor ama şimdiden ben jakeyi sevdim...

demek bu aşka karşı çıkan 3.kişi jake o zaman diğeri bella nın babası olabilir diye düşünüyorum çünkü bella yı bırakıp gittiğinde ne kadar üzüldüğünü gördü bellanın yine aynı şeyleri yaşayacağını düşünecektir...

vışşşşşşşşşşşşşş demek bella nın böyle bir gücü olacakkk süper o zaman herkesden daha güçlü olacak o zaman bu italyadaki vampirler bir halt yapamazlar hah

akşam olsun artık evde okumak istiyorum gerçi e-bookları buldum ama sıcak sıcak kitaptan okumak istiyorum onun keyfi bir başka oluyo ut

sipoli için çok teşşekkürler Kiss
sezinn
Çıtır Kız
Çıtır Kız
sezinn

Kadın
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 14:59

michelle demiş ki:
Sezin'cim sen keşke bu yorumu birde dizifilmde kopyalasan... Oradaki Jakedüşmanlarının ağzını azıcık kapatırdık....

hah hah

eylemcimm şimcikk dizifilm de ekiyom bu yorumumu...

hah hah hah
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
YENİ AY - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: YENİ AY YENİ AY - Sayfa 5 Empty21/4/2009, 15:42

smileyler smileyler

kitaptan oku tabii,daha güzel...

Charlie zaten artık Ed'i sevmiyor çünkü Bella'yı dediğin gibi en kötü halleriyle gördü Charlie ve bunun suçlusu olarak ed'i görüyor...

ut ut

YENİ AY

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5