Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldin Sefalar Getirdinnnnnn
Misafir

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dolunay-Yorumlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Yaş : 43 Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 25504 Nerden : Lakap :
Karakter
Karakter Adı: Forum Demirbaşı
Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:05

Sudecim şimdi gelde Jake e kızma ya ne demek ya ben ya onlar
sen kimsin kiii allll sana yani Jake sadece arkadaşı ama Ed ve Alice
öle değil onlarla daha çoook şey paylaştı olmazzzz böle şeyyyyy

Ama ben Bella ya daha çok kıızdım ne demek Jake yerine bir vampiri dtercih etmiş olduğuna üzülmek yaaaaaa
cry2

Alice senin en iyi arkadaaşın değilmiydi bi zamanlar

Şimdi vampir mi olduuuuu yaniiiiiiii
ya Edward her ne olursa olsun senden vazgeçmedi aslında ve sen bunu herkesden iyi biliyorsunnn
sorr

O Alice in dedği gibi sen normal bir hayat sür diye gitti sen ne yaptınnn gittin kurt la arkadaş oldunn
sorr

kaldı ki Ed le okadar şey paylaştın gece onun yanın
da uyudun o adam senin sevgilindi öpücük

nasıl şimdi Jake e ihanet etmiş gibi hissedebilir yaaaaaaaaaaaaa

Esas Ed e ihanet etmiş gibi hissetmelisin bakk ne oldu kendini öldürmeye gitti işteeeee
öpücük öpücük
http://jrebtmac.forumotion.com
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Yaş : 38 Kayıt tarihi : 24/04/08 Mesaj Sayısı : 144 Nerden : Lakap : Edward Cullen
Karakter
Karakter Adı: Edward&Bella Jasper&Alice
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:22

Bence böyle düşünmeyin.

Bella onlara vampir demiyor. Jake'in düşüncelerini dile getiriyor. Empati kuruyor. Jake kızgın ve kırgın. Çünkü sevdiği kişi bir gece önce bir vampiri seçti. Herhangi bir insanı değil.

Ve şunu da anlamak lazım. Jake dönüşümden önce bunları düşünmüyordu. Edward'ın hayranı değildi evet ama ondan nefret de etmiyordu. Hatta babasına da kızıyordu. Her şey dönüşünce oldu. Vampirleri düşünelim. İnsan gibi olabilirler mi? Asla. Sonuçta öyle ya da böyle kana susuyorlar. Kurtadamların varlığı da vampirlerin varlığı yüzünden. Bu onların kanlarında var. Bu yüzden asla ama asla Jake'i suçlayamam.

Bir diğer durum. Jake seçim yapmasını istemiyor Bella'dan . Daha doğrusu istiyor ama bunu dile getirmiyor. Sadece şunu söylüyor. İkimizle de aynı anda görüşemezsin. Ve bu çok normal bir istek. Bir kurt adamla bir vampir asla ama asla arkadaş olamazlar.
http://www.cnbce.org
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 10644 Nerden : Lakap : Lakapsızım....
Karakter
Karakter Adı: Gülüşüne kurban olurum Ed'im....
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:38

Ben onu bilmem Jake herşeyi karıştıran rolünde...dün gece biraz bölümü çözmeyi çalıştım...yanlış yaptığım yerlerde olmuş tabii ... :))))

Telefonu Bella'nın elinden alan Jake... eğer o teli bella açmış olsaydı şimdi bütün bu sorunlar ortaya çıkmayacaktı...üstünede utanmadan Bella'nın yanında pis kanemiciler diyor...Bella bile orada Jake'e patladı ama ....

kendi ne allah aşkına...

kim oluyorda benim için burada kal diyebiliyor Bella'ya...onun sevgilisi değil birşey değil...

nasıl Ed'i ve diğerlerini yarı yolda bırakabilir ki Bella...

olan onca şeyden sonra...

Jake'in haklı hiçbir tarafı yok...

En son michelle tarafından 29/4/2008, 19:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://www.dizifilm.com
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:39

ya tamam Jake hakkında sölediklerinde haklısın ama birinci kitapda
Edwarda alıştık bizzz ve onun yokluğu bizi yeterince üzerkennnn :Cry2:Jake daha öncesinde Ed ve Bella nın ilişkisini biliyor üstelik ona bakarsa Ed in de sevdiği insan bir kurt adamla arkadaşlık ediyorrr
cry2

Bella nın Jake i sevmesine kızıyorum aslındaa

yani bir dakka önce Ed için ölürken 1 dk sonra Jake den hoşlanmasına ne demeli kaldı ki Alice in sölediği şeyi düşün

Biz senin için gittik dedi

Ve bu çok doğru o kadar vampir senin iyiliğin için gitti sen tuttun kurt adamla arkadaş oldun

yani tamam olmasın dmeiyorum ama Jake in Bella yı sahiplenmesine
kızıyorum sonuçta şu an onlar teknik olarak hal arkadaş ve Ed Bella nın
eskide olsa sevgilisi daha farklı bir mazileri var Jake den çok hakkı
var onun Bellaüzerinde keza Alice in de ölee

öff kime kızacağım9ı şşaırdım ben en iyisi gitti diye Ed e kızıyım

salak kan emiciii iyi halt ettin gidipdeee 5 kardeş 5 kardeş

yada olayları bu kadar karıştıran Meyer a allll sana allll sana
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 06/09/07 Mesaj Sayısı : 10644 Nerden : Lakap : Lakapsızım....
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:46

Yazar zaten 2.kitabı yazarken, kısa süreli hafıza kaybı falan yaşamış belli...

3.kitapda da artık mutasyona uğramış karakterler okuruz....

beklee beklee
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Yaş : 38 Kayıt tarihi : 24/04/08 Mesaj Sayısı : 144 Nerden : Lakap : Edward Cullen
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 19:52

Sizi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor : )

Cidden ben ne Jake'te ne de Bella'da suç bulmuyorum. Bence de bu ilişkide en çok Edward suçlu.

Jake eski Jake değil. Bella da bunu kabullendi.

Jake varoluşu gereği, vampirleri sevmiyor. Ve onlara güvenmiyor. Bu yüzden onu suçlayamayız. Eğer bu cümleleri insan olarak söyleseydi kızabilirdim. Ama şuan artık tam olarak insan değil Jake ve görevi hzuuru bozan vampirleri yok etmek.

Jake eskisi kadar Bella2nın etrafında dolaşmıyor. Bunu da fark etmek lazım. Bu da demek ki onu önemsiyor ve ona zarar vemek istemiyor. Kendinden sakınırken bir vampirin hatta şöyle diyim vampirlerin kucağına atlamasını istemiyor. Olay sadece Alice ve Edward değil. Ortada çok güçlü bir vampir ailesi var. Ve bir savaş çıkacak gibi. Ne Edward ne de Jake Bella'nın bunların arasında kalmasını ister.
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:09

Alıntı :
Jake varoluşu gereği, vampirleri sevmiyor. Ve
onlara güvenmiyor. Bu yüzden onu suçlayamayız. Eğer bu cümleleri insan
olarak söyleseydi kızabilirdim. Ama şuan artık tam olarak insan değil
Jake ve görevi hzuuru bozan vampirleri yok etmek.

İyide bence insan olsa ben ona kızmazdım

kendisi normal bir canlımı ki kendini Ed den üstün görüyorrr tamam varoluşu gereği vampirlere karşı olmasını anlayabilirimm

ama kendiside bir yaratıkken başka bir yaratığa ters bakması çook ayıp sonuçta oda insan değilll

tamam onu önemseyebilir bişey demiyorum ama Ed ve Bella nın ilişkisi çok başka ona karışmaması lazımm

bende Ed e kızıyorum zaten gitti diye cry2 cry2

Ama herşey yazarın suçu çatlak kadınn allll sana

Hayır bize o kadar büyük bir aşk çizdiki ilk kitapda bu aşkın birden bire bitmesini yada araya 3. kişilerin girmesini kaldıramıyoruz doğal olarakkk ağlağla ağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağla
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:15

Moryel demiş ki:
Alıntı :
Jake varoluşu gereği, vampirleri sevmiyor. Ve
onlara güvenmiyor. Bu yüzden onu suçlayamayız. Eğer bu cümleleri insan
olarak söyleseydi kızabilirdim. Ama şuan artık tam olarak insan değil
Jake ve görevi hzuuru bozan vampirleri yok etmek.

İyide bence insan olsa ben ona kızmazdım

kendisi normal bir canlımı ki kendini Ed den üstün görüyorrr tamam varoluşu gereği vampirlere karşı olmasını anlayabilirimm

ama kendiside bir yaratıkken başka bir yaratığa ters bakması çook ayıp sonuçta oda insan değilll

tamam onu önemseyebilir bişey demiyorum ama Ed ve Bella nın ilişkisi çok başka ona karışmaması lazımm

bende Ed e kızıyorum zaten gitti diye cry2 cry2

Ama herşey yazarın suçu çatlak kadınn allll sana

Hayır bize o kadar büyük bir aşk çizdiki ilk kitapda bu aşkın birden bire bitmesini yada araya 3. kişilerin girmesini kaldıramıyoruz doğal olarakkk ağlağla ağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağlaağlağla

Aynen Moryel'cim...

hayır ilk kitapdan itibaren bir aşk üçgeni olsaydı tamam derdim...

ama bu olanlar okuduğumuz herşeyi yerle bir ediyor,görünen o ki daha da devam edecek....

Ed gitti,gitmemeliydi...Ama Bella'nın da böyle değişmesinin açıklaması yok benim için...

Jake'i seviyor-dum,ama şimdi kendini kesinlikle birşey sanmaya başladı...

Çocukluğuna vuruyorum artık yaptıklarını,Ed'de vampir ve onun düşmanı ama Bella'ya ona zaman tanı,zorlama diyor...Hiç de düşmanca birşey yok...Ed istese Jacob'u öyle bir kötü gösterirdi ki Bella bir daha onun yanına bile gitmezdi.....

Neyse ben karar verdim,artık sadece Ed için üzülecem...Bella kimle istiyorsa onla takılsın,beni enterese etmiyor....

sorr
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:24

hah hah hah hah hah

Eylemcim çook haklısın Ed isttese bella yı Jake e karşı doldurabilirdi ama yapmadıı

yanlız benim anlamadığım bir nokta var bu tartışmaların arasında gümbürtüye gittii

Şimdi bu Ed atlarken Bella nın aklını okumuş olmalı çünkü yüzmeye devam etmesini atlamamsı söledi

ve Jake den hoşlandığını düşündüğü sırada Mutlu ol dedi..

Hani onun aklını okuyamıyorduu

Bide eğer aklını okuyabiliyorsa ölmediğini neden anlayamıyorr

Bence Bella atladığı sırada Ed in sesini hayal ettiii ve mutlu ol derkende çünkü Ed in sesini duyduğunda heo yanında biri vardı ve Ed diğer kişinin aklını okumuştu bencee

Mutlu ol demiş olamaz bunu demiş olması için Bella nın aklını okumuş olması gerekir.. okuyor olamaz eğer okusaydı ölmediğini bilirdii...
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:31

Hımmmm....

ut ut
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:41

Eylem senin mesaj niye değişti bakiimm hımm
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:50

Moryel demiş ki:
Eylem senin mesaj niye değişti bakiimm hımm

hah hah hah

bilmem....
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 20:57

ne demek bilmem yahuuuu hah
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 21:03

Bölümü tekrar kontrol ettim. O konuşma Ed'e ait. Ed mutlu ol dedi.

Ben şuna bağlıyorum. Ed, Bella'nın öldüğünü düşündü ve isteiğinin bu olduğuna karar verdi. Toğrağın bol olsun gibi bir şey olabilir bu söz. Belki ilerde anlarız.

Bella, Alice'e Edward'ın onu duyması için uğraşmasını söyledi ama Alice, Edward'ın ona inanmayacağını düşünüyor. Yani sonuçta Jake'in ona cenaze meselesini söyleyince her şeyden emin oldu. Alice Bella yaşıyor dese kaç yazar.
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 21:07

ya neyse bekleyip ilerde anlıycaz o zaman sağol canım Kiss
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 22:33

19. Bölümü de bitirdim.

Alice ve Edward İtalya'ya gidiyyorlar.

Edward'ın olanı Volturie'ye onu öldürmelerini istemek. Ve istedi ama Volturi, Ed'i yetenekli buluyor bu yüzden öldürmeyecekler.

Edward'ın ikinci planı birine saldırmak, avlanmaktı. Böylece Volturi ailesi onun işini bitirirdi. Ama Ed, Carlisle'yi üzmemek için bundan vazgeçti. (Hani konserlerde Tarkannnn dye bağıran kızlar var ya. Şuan onlardan biriyim. Edwarrrrddddd :) )

Bu arada Alice resmen Bella'yı dönüştürmek istediğini söyledi. Bella delisi :) uçakta hadi dönüştür beni dedi. Çocuk ya.

Alice şimdi olmaz dedi ama Ed'e rağmen onu dönüştürecek. Yani bunu istiyor.

Edward'ın yeni planı var.

Önce Volturi ailesi hakkında kısa bilgi. Bu aile 300 yıldır yaşıyorlar. 5 kişilik bir aile ama korumaları var. Yoldaşları gibi. Bu yüzden tehlikeliler. Ayrıca hiçbir şekilde o şehirde avlanmıyorlar. Dışarıdan geliyor ne geliyorsa ya da onlar gidip alıyorlar. Ve asla ama asla bu şehirde bir vampir avı olmuyor. Bu yüzden şehir çok güvenli.

Ayrıca vampirlerin arasında bir kural var. Varlıklarını belli etmemeliler. Bu sır. Ve Volturi ailesi bu sırrı en başarılı kullanan bir aile.

Bulundukarı yerin adı Volturee gibi bişi :) İsimleri buradan ayrılmışlar. Ve ne tesadüf ki bu gün bu halkın buradaki vampirleri kovduğu günmüş. Bunu her sene kutlarmışlar. Ama vampirler bir yere gitmemiş. Herhalde bir taraflarıyla gülüyorlardır.

Neyse işte Edward'ın planı öğlene doğru toplanan kalabalık halkın arasına dalmak. Bu tabi ki huzur bozacak ve Volturi asla buna izin vermez.

Alice bu planı bozmaya çalışacak. Amaç Edward bir şeyler yapmadan Bella'yı ona gösterebilmek. Ama tabi Edward Alice'i önce görmemeli. Bella'yı görmeli.
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 22:33

Ya nerden buluyorsunuz bu avaatrları. Ağlıcam yaaaaaa
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 22:55

Ağlama canım sanada buluruz bi dahiki bulduğumu sana vrcem önce sözzz Kiss
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:10

Sudecim buyur sana vampir Kuralları;

Vampirler 6 esas prensip sayesinde asırlardır
varlıklarını devam ettirdiler.Bu prensiplerden herhangi birisinin
ihlali o vampirin yok oluşuyla son buldu. Vampirlerin bu 6 temel
prensibi şunlardır:
1.The Legacy : Unutma, taşıdığın kan
Tanrı tarafından lanetlenmiş ve Lilith tarafından kutsanmıştır. Vampir
olduktan sonra ölümlü hayatının bir anlamı yoktur. Ölümlü yaşamın senin
yaratıcına karşı, ölümsüz yaşamın ise Tanrıya karşı işlenmiş bir
günahtır.
2.Destruction : Kendi soyundan birini yok etmen yasaklanmıştır. Yalnızca Elder`ların yok etme hakları vardır.
3.Progeny : Elder`ının izni olmadan kendin vampir yaratamazsın. Yoksa sen ve senin soyun yok edilir.
4.Accounting :
Yarattığın çocukların özgürlüklerini kazanana kadar senin kontrolün
altındadır. Unutma, çocukların özgür olana dek onların günahlarından
sen sorumlusun.
5.Domain : Her efendinin kendi bölgesi ve kendi kuralları vardır. Bunlara saygı göster.
6.Masquerade : Asla kendi kimliğini, doğanı başkalarına( özellikle insanlara) açıklama, belli etme. Yoksa kaderin yok edilmek olur.

Elder:Yaşlı Vampirlwere deniyorrrr
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:17

İnsanların
kanını emen bir vampir, onun ölümüne yol açabilir. Ancak, vampir kanını
içtiği kimseye kendi kanından da içirecek olursa kurbanı da vampire
dönüşür. Bu dönüşüm 1-2 haftalık bir transformasyon sürecidir. Süreç
sonunda kanı kullanmayı öğrenmiş olarak kendisini seçen vampirin
klanına katılır.
Vampirlerin güçleri kanlarından gelir.

Bir
vampir başka bir vampirin kanını içerse; onun güçlerine sahip olabilir.
Bu yüzden hiçbir vampir diğerine asla tam olarak güvenemez.

Vampirler Uçabilirler mi?
Hayır.
Tam olarak uçabildikleri söylenemez ama havadan güç alarak çok hızlı
koşabilirler. Ayrıca dev adımlar atarak görünmeden yer değiştirme ve
duvara tırmanma özellikleri vardır.

Aynada Yansımaları Var mı?
Evet, var çünkü fiziksel yer kaplıyorlar.

Vampirler Her Gece Beslenmeye İhtiyaç Duyarlar mı?
Vampirler her gece kan içmek ve kurbanlarını öldürmek zorunda değiller..
Ama
yeterince beslenmiş olsalar bile, bazıları kurbanlarını öldürmekten
derin bir zevk alırlar. Bazı araştırmacılar vampirlerin yasamak için
kana bile ihtiyacı olmadığını düşünüyor ama onları çok daha fazla güçlü
yapıyor.

Vampirler Seks Yapar mı?
Kan içmek onlar için en büyük şehvet ve zevktir. Her şey bir yana, seks gibi bir yakınlaşma onlar için çok fazla olabilir.

Vampirler Gümüşten Etkilenir mi?
Her
Vampirin Gümüşe alerjisi vardır. Gümüş vampir kanına geçtiğinde alyuvar
hücrelerinin sistemini bozar ve 1 dakika içinde öldürür. Ancak gümüş
doğada sıvı durumda çok az bulunduğu için bir vampir kanıyla temasa
geçmesi çok zordur.

Zayıflıkları ..

Güneş Işığı : İlk vampir Caine'in Tanrı'dan aldığı lanet üzerine vampirler gün ışığına çıkamazlar.

Ateş : Ateş derilerini yakarak onları öldürür. Vampirler yaşlandıkca ateşe dirençleri de artar.

Haç : Haç yanlızca vampir bundan korkuyorsa, yani zarar vereceğine inanıyorsa yaralar.

Sarımsak : Sarımsağın vampirleri yaraladığı çok gülünç bir düşüncedir.

Kutsal Su : Kutsal
suyun vampirler üzerinde ateş etkisi yarattığı söylenir. Haçta olduğu
gibi, kutsal suda da önemli olan şey duayı okuyan ve suyu kullanan
kişinin inancıdır.

Ölü Kanı : Cansiz, ölü varlıkların kanını içmek vampirler için oldukça tehlikelidir.

Kafalarini Kesmek : En etkili yöntem kafalarını kesmektir.

Tahta Kazık : Kalbe
saplanan bir tahta kazık sadece vampirin o an için sersemleşmesine
neden olur, kazıgı çıkardıktan sonra çabucak kendine gelip hiç bir
zarar almadan kurtulabilir.

Gümüş : Gümüş vampir kanına geçtiğinde alyuvar hücrelerinin sistemini bozar ve 1 dakika içinde öldürür.
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:17

Çok sağol Moryel. Vayy bee demek istiyorum. Bu diğer kitapta mı yazıyor?
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:24

yok canım ben ilk moonlight izlediğimide araştırıp bulmştum hattavampir başlangıcı efsanesi var o çok hoşumuza gitti dur onuda ekliyim gene bişey bunlar kitapla ilgili değil dikkat edersen pek çok şey Moonlight a da uyuyor
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:25

Vampir metinlerinde, ilk yaratılan kadının Eve
değil, Lilith olduğu söylenir. Adam gibi topraktan yaratılan Lilith,
kendisine yüklenmiş olan üreme görevi dolayısıyla kendisini aşağılanmış
hisseder ve Adam ile aynı seviyede olması gerektiğini haykırarak isyan
eder. Adam onun isyanına karşı kayıtsız kalınca iyice sinirlenen
Lilith, Tanrı'nın kutsal adını yüksek sesle haykırarak ortadan
kaybolur. Lilith'in gidişi üzerine Tanrı Eve'yi toprak yerine Adam'ın
kaburga kemiğinden yaratır; bu şekilde Eve isyankar değil sadık olur.
Lilith ise, Kızıldeniz civarında bir yerde lanetlenmiş ve şeytani bir
şekilde yaşamaya devam eder; kendi şeytani çocukları iyi-kötü
arasındaki savaşlarda öldürülükçe o da çocuk öldürür.

Adam ile Lilith'in ilk çocukları olan Caine
ise, vampirlerin ilkidir. Bir kıskançlık sonucu kendi kardeşini
öldürünce, Tanrı tarafından lanetlenmiş ve cezalandırılmıştır. Caine,
sonsuza dek tekrar güneş yüzü göremeyecek ve kana susamışlığın azabını
çekecektir. Caine, taşıdığı sonsuz izle anne-babasının topraklarından
sürülür:
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:27

Tarihin
ilk zamanlarında, Adem ve Havva evlendi ve 3 tane oğulları oldu. Caine,
Abel ve Seth. İlk doğan Caine, bitkileri yetiştirdi. Onları suladı ve
büyüttü, hayat verdi. İkinci doğan Abel hayvanlara baktı. Onlari
besledi ve büyüttü.
Bir gün Adem iki oğluna şöyle dedi. ''Caine,
Abel, [Yukardaki] için bir kurban vermelisiniz. Öyle bir kurban ki
hayatta en çok sevdiğiniz şeylerden biri olacak.. Caine, [Yukardaki]
için en tatlı meyvalarını, en olgun bitkilerini getirdi. Abel,
[Yukardaki] için en genç, en güçlü hayvanını kurban etti.İki kardeş de
kurbanlarını Adem'in Altar'ına koydular ve ateşe verdiler. Duman onları
yavaşça yukarı doğru götürdü. Abel'in kurbanı tatlı bir koku yaydı ve
kabul edildi. Caine'in ki ise kabul edilmedi ve Caine sert bir sekilde
azarlandı.İlk doğan ağlamaya başladı, gece gündüz [Yukardaki]'ne dua
etti.Adem kurban vaktinin yeniden geldiğini söyledi. Abel yine en güçlü
ve genç hayvanlarından birini öldürdü. Caine ise eli boş geldi, çünkü
kurbanının istenmeyeceğini biliyordu.
Abel şöyle dedi; ''Caine,
neden bir kurban getirmedin?''. İlk doğan gözleri yaşlı bir şekilde
kardeşinin kalbine mızrak saplayarak onu kurban etti.. Hayatta en çok
sevdiği şeyi..! [Yukardaki] onu cennetten attı, ve Nod denilen bir yere
sürgün etti.
Caine karanlıkta yanlız kalmıştı. Açtı, üşüyordu ve
ağlıyordu.. Karanlığın içinden tatlı bir ses geldi. Siyahlar içinde bir
kadın Caine'e doğru yaklaştı.

''Hikaye'ni biliyorum, Nod'lu Caine. Açsın, bende yemek var. Üşüyorsun, bende kıyafet var. Üzgünsün, bende rahatlık var''
''Benim gibi lanetli birini niye rahatlatasın? Neden giydiresin? Neden besleyesin?''
''Ben
senin babanın ilk karısıyım. [Yukardaki]'ne karşı geldim ve özgürlüğü
karanlıklarda buldum. Ben Lilith'im. Bir zamanlar bende üşüyordum.
Benim için sıcaklık yoktu. Bir zamanlar bende açtım, benim için yemek
yoktu. Bir zamanlar bende üzgündüm, benim için rahatlık yoktu.''Lilith,
Caine'i ağırladı ve onu besledi, rahatlattı. Caine onun evinde bir süre
kaldı, ve birgün ona sordu:
''Sadece karanlıktan, bu evi nasıl yaptın? Nasıl kıyafetler yarattın? Nasıl yiyeceklerini yetiştirdin?''
Lilith gülümsedi ve cevap verdi: ''Ben uyandım. Bu sayede istedigim gücü yaratıyorum''
''Beni de uyandır Lilith, benim de güce ihtiyacım var. Bende kendi evimi, giysilerimi, yiyeceklerimi yaratmalıyım.''
''Uyanmanın sana ne yapacağını bilmiyorum. Sen baban tarafından lanetlendin. Ölebilirsin, sonsuza kadar değişebilirsin.''
''Güç
olmayan bir yaşamın ne önemi var? Sen olmadan ben ölürüm, ama senin
kölen olarak yaşayamam.''Lilith Caine'i seviyordu. Bunun olmasını
istemese de Caine'in istediğini yapti ve Caine'i "uyandırdı".
Bileğinden gelen kanı bir kaba koydu ve Caine'e içirdi. Caine Abyss'e
düştü, o kadar uzun süre düştü ki bu ona sonsuzluk gibi geldi.
Gözlerini açtığında karanlık bir yerdeydi.Karanlığın içinde Caine
parlak bir ışık gördü. Gecede parlayan ateş, Michael, Kutsal Ateş'in
koruyucusu ona gelmişti, ve şöyle dedi. ''Adem ve Havva'nın oğlu, suçun
büyük ama babamın bağışlayıcılığı da çok büyük. O seni affetti.''
'' Caine cevap verdi; ''[Yukardaki]'nin acımasıyla değil ancak kendi vicdanımla gurur içinde yaşayabilirim.'' ve reddetti.
Ve
Michael ona ilk lanetini verdi: ''Bu diyarlarda gezdiğin sürece, sen ve
senin çocukların ateşten korkacak. Ateşim sizin derinizi yakacak ve
sizi mahvedecek.''
O
gecenin sabahında, ufuktan Raphael göründü. Güneşin koruyucusu. Caine'e
şöyle dedi ''Adem'in oğlu, Havva'nın oğlu, kardeşin Abel cennetten
senin günahlarını affetti. Tanrının bağışlamasını kabul etmeyecek
misin?''
Caine cevap verdi; ''Abel'in bağışlaması bir şey ifade
etmez. Ancak ben kendimi affedebilirsem gerçekten affolmuş sayılırım''
ve reddetti.Ve Raphael ona ikinci lanetini verdi: ''Bu diyarda gezdiğin
sürece sen ve senin çocukların gün doğuşundan korkacak. Güneşin
ışınları sizi ateş gibi yakacak. Şimdi git ve karanlık bir yere saklan,
güneşin gazabını hissetmemek için.''
Caine kaçtı ve karanlık bir
mağaraya saklandı ve orada uyudu. Uyandığında ölüm meleği Uriel onu
kanatlarının arasında tutuyordu. Caine'e şöyle dedi: ''Adem'in oglu,
Havva'nın oglu, Tanrı senin bütün günahlarını bagışladı, kabul et ve
bütün lanetlerinden kurtul.'' Caine cevap verdi; ''Tanrının
bağışlamasıyla değil, kendi bağışlamamla yaşayacağım. Ben benim.
Yaptıklarımı yaptım. Bu asla değişmeyecek''
Ve Tanrının kendisi,
Uriel'in ağzından Caine'e son lanetini verdi. ''Sen ve senin
çocukların, bu diyarda gezdiği sürece karanlığa tutunacaklar. Sadece
kan içecekler. Sadece kül yiyecekler. Ölümde olacakları gibi olacaklar,
ama ölmeyecekler ve hep yaşayacaklar. Son günlere kadar dokunduğunuz
her şey yok olacak.''
Bu lanetle Caine acı bir çığlık attı.
Gözlerinden kan geldi. Bu gelen kanı bir kabın içine doldurdu ve içti.
Kafasını kaldırdığında Gabriel karşısında duruyordu, ve ona şöyle dedi:
''Adem'in oglu, Havva'nın oglu. Babamın bağışlayıcılığı bildiğinden çok
daha büyük. Şimdi bile Affedilmeye bir yol açıldı. Bu yola Golconda
diyeceksin. Çocuklarına ondan bahset, çünkü sadece bu yolla yeniden
ışıkta yürüyebileceksiniz.''
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:32

BU arada 19. bölümğü unutmuş değilim ama Volturilerden bahseidnce bunlar aklıma geldi ne yapıpyım ut

Ed in planları çok güzelmiş gerçekten de süpperr

Zeki bir vampirizmiz tabi kendisi

Alice in Bella yı dönüştürme kararın GEÇ KALMIŞ BİR KARAR DİYORUMMM

Bu zamana kadar aklın nerdeydi be ALicee bu kız bu kadar çekmeden Ed o kadar üzülmeden.......

Bella her zamaki ssaftirikliğini ordaada göstermiş tabiii uçakda nasıl dönüştürcek Allahım yarabbim bu kız antikaaaa kesinlikleeeee

Aslında Alice Bella yı vampir olarak Ed in karşısına götrtürsde süper olcakkk süpperr

Acaba vampir olursa bell nın bu sakarlıkları kendisine özel bir yetenek olrak dönermi çook merak ediyorumm hah hah

Bide Sudecim bişey sorcam Jasper ın özel gücü tam olarak ne ben onu bir türlü anlayamadım ssen bilyormusun
sudem
Masalevi 2. Kat Sakini
Masalevi 2. Kat Sakini
sudem

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:33

Vayy bu hikaye mükemmel.

Ayrıca Lilith ismi Supernatural'da da geçti. Çok güçlü bir iblis. Bir kız çocuğunun bedenine girdi. Bu işte bir şey vardır diye düşünmüştüm.

Tekrar sağol. Kiss

Son eklediğin hikaye acayip derecede tüylerimi ürpertti. Acıdım resmen ya.

Jasper'ın gücü ortamdakileri sakinleştirebilmek ya da onları coşturabilmek.
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty29/4/2008, 23:49

Lilth her yerde kadınların kanına giren onları erkeklere karşı dolduran feministlerin kanına giren olarak geçiyor hah

daha vampir sözlüğü valan bi süürü şey var biz bunlar tek tek monnlight ışığında tartışmıştık Eylemle iyice kafayı bozduk gördüğün gibi hah hah

Jasper ın bak beyinle ilgi bişey olduğunu biliyodum çoook güzelmiş yaa onun yeteneği tutum benn
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 16:44

Bu şarkı Ed ve Bella için gelsin...

ağlağla ağlağla ağlağla ağlağla

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/Z33bZqxayRw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/Z33bZqxayRw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Ne böyle senle ne de sensiz
Yazık yaşanmıyor çaresiz
Ne bir arada ne de ayrı
Olmak imkansız hiç sebepsiz

Ne hayallerle ümitlerle
Mutlu olmaktı dileğimiz
Suçlu ne sensin ne de benim
Şimdi sensizim sen de bensiz

Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde teselli bulunca
İşte biz o gün düşüneceğiz

Yüreklerimiz dinlenince

Etrafımızı sarıverecek
Bir boşluk ki asla bitmeyecek
Herşey bir anda anlamsız gelecek
İşte biz o gün tükeneceğiz

Yüreklerimiz dinlenince

Etrafımızı sarıverecek
Bir boşluk ki asla bitmeyecek
Herşey bir anda anlamsız gelecek
İşte biz o gün tükeneceğiz...
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 16:52

Ben artık Jasper&Alice ciyimm cry2
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 16:56

Moryel demiş ki:
Ben artık Jasper&Alice ciyimm cry2

dur ben de esme&carlisle'ci olayım...

mutlu ve huzurlu huzurlu takılalım...

hah hah
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:11

bencedeee hah hah
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:13

Ohhhh beee...çok huzurluyum...üstüme bir sakinlik geldi....

cicek cicek cicek cicek cicek cicek cicek cicek cicek cicek cicek
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:14

hah hah hah hah hah hah hah
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:26

Sakinleşmişken aklıma gelen bir teoriyi yazmak istiyorum,kendisi dün gece aklıma geldi...

Şimdi görünen o ki kurt adamlar ve vampirler arasında bence büyük bir savaş olacak...Cullen'ler eninde sonunda kasabaya dönecekler ve kurt adamlar bundan hoşlanmayacaklar (hoşlanmıyorlarda)...Ve bir de Volturi meselesi var,eğer onlarda bu savaşa iştirak ederse kasaba da kıyamet kopacaktır...

Burada en önemli rol Bella'ya düşecek...Edward'la evlendiği zaman ki arkasından dönüşüm gelecek (inşallah).... Jake Bella neye dönüşürse dönüşsün ona zarar vermek istemez.Jake'in babası da lider konumunda olduğuna göre Jake'de bir nevi lider sayılır....İşte Bella iki tür arasında ki savaşı sonsuza dek kaldırabilir en azından o yöre de....

Cullen'lere yasak olan bölgelerde artık yasaklar kalkabilir...Birbirlerine tahammül edip,güçlerini birleştirebilirler...

İşte teorim....

smileyler ut
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:48

iyi de zaten Jake in kabilesi Cullenlara bişey yapmıyor o sahile girip girmemeleri okadar önemli dğeil kii
Cullenlara zarar vermezlerr zaten ama dediğin gibi Jake onların lideri bu neddenle Sam Jake i hasretle bekliyorduuu bencee

gerçi dediklrin çok mantıksız değil olabilir
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 17:55

Tabii ki yapmıyor ama dikkat edersen kurt adamlar son zamanlarda çok huzursuz gibiydi...Hem Cullen'ler işin içinde olmasa da Volturi denen vampir ailesi kasabaya bir gelse,savaşın patlak vermesi an meselesi olur...O zaman Cullen'lerde bu işe ister istemez bulaşacaklardır...

İşte o zaman Bella devreye girebilir....
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 18:04

yani ama volturilerde kavgadan yana bi topluluk gibi gelmedi bana ama sadece kendi bölgelerinde

eğer buraya gelirlersee

tabi victoria da bi haltlar yiyebilir kasabada
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 18:15

Moryel demiş ki:
yani ama volturilerde kavgadan yana bi topluluk gibi gelmedi bana ama sadece kendi bölgelerinde

eğer buraya gelirlersee

tabi victoria da bi haltlar yiyebilir kasabada

çıkarcı çıkarcı çıkarcı evet...
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 18:25

bak şunu okuyunca aklıma Bella geldi nedensee; cry2

Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün
çığlığıdır.Ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu
zamanlardır ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en şiddetli acının
yarattığı göz yaşlarından daha yakıcıdır.
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 18:41

Moryel demiş ki:
bak şunu okuyunca aklıma Bella geldi nedensee; cry2

Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün
çığlığıdır.Ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu
zamanlardır ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en şiddetli acının
yarattığı göz yaşlarından daha yakıcıdır.

Bella hiç ağlamadı...

ağlağla ağlağla ağlağla ağlağla ağlağla
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 18:57

İşte bende bunu diyorum yaaaaaaaa

kız bunalım ötesi bunalımda resmen

bu nedenle de jake e kızmakta biraz haksızız onu bu uçurumdan çeken o olduu malesef...

Ed Bella nın karakterini iy biliyordu çekip gitmesinin onda yaratacaklarını biliyordu bunu yapmamalıydı..... ağlağlaağlağlaağlağla
:img-cray:Onu dönüştürmeden de idare edebilirdi gitmeleri hata olduu

Charli de Ed e kızgın olmakta haklı bir baba olarakkk
ağlağlaağlağla
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:06

İyi de ben Jake'e onunla arkadaşlık ettiği için kızgın değilim ki... spoiler olacak diye yazamıyorum,başka nedenlerden ötürü kızıyorum...

Charlie'de bir baba olarak en azından şimdilik haklı ama bakalım 3.kitapda neler olacak....

Edward Edward.... ağlağla ağlağla ağlağla
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:20

şimdilik deme çünkü Charlie Ed i hiç affedemez ilerde de kızına çektirdiği acılardan dolayı affedemez işteee

Jake Belladan 2 yaş küçük ve Bella taaa ilk kitapdan beri Jake i istediği ve işine geldii zaman kullandı onunla kendini avutmak istedi Bella yaptıklarının vereceği sonuçları düşünmedi hiç Jake in kendisine aşık olacağını hiç göremedi bu nednele Jake e fazla suç bulamıyorum sorumsuzca hareket eden Bella ama oda ne yaptığınnı farkında değil herşeyi bilinçsizce ve umutsuzca yapıyor ve Jakede onun davranışlarından yüz buluyor sonuçta Tyler gibi kendi kendişne gelin güvey olmuş değil....
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:23

Moryel demiş ki:
şimdilik deme çünkü Charlie Ed i hiç affedemez ilerde de kızına çektirdiği acılardan dolayı affedemez işteee

Jake Belladan 2 yaş küçük ve Bella taaa ilk kitapdan beri Jake i istediği ve işine geldii zaman kullandı onunla kendini avutmak istedi Bella yaptıklarının vereceği sonuçları düşünmedi hiç Jake in kendisine aşık olacağını hiç göremedi bu nednele Jake e fazla suç bulamıyorum sorumsuzca hareket eden Bella ama oda ne yaptığınnı farkında değil herşeyi bilinçsizce ve umutsuzca yapıyor ve Jakede onun davranışlarından yüz buluyor sonuçta Tyler gibi kendi kendişne gelin güvey olmuş değil....

yani kim suçlu bu durumda....

hah hah hah
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:32

Kader desem inanırmısın ut
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:36

Moryel demiş ki:
Kader desem inanırmısın ut

bende yazar diyorum...

hah hah hah
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 19:50

evet tabi o daaa var hah

Ama şöle bir bakk

herşeyi başlatan Cullenların gitmesi Ed in öle gitmesini hiç sevmedim yani madem bırakcaktı bu ilişkiye hç başlamıycaktı Alaska dan hiç dönmeyecekti gerçi o zamnada Bella o arabanın altında kalıp ölmüş olabilirdi.. ut

Edward ın gitmeye hiç hakkı yoktu ikisi yerine kendi başına karar almay hiç hakkı yoktu nereye gideceğpini bile sölemeden ölece çekip gitmeye ve Bella yı bu duruma getirmeye hiç hakkı yoktu

çoook kızmak istiyorum Ed e ama kıamıyorum........

Sevdiği için gitti.....

"Bir gün gitmem senin için daha iyyise giderim" Bella yı sevdiği için onun lanetlenmesini istemediği için gitti

ama her zaman sevdiğin için sevdiğin kişi adınaa verdiğin karar doğru olamaz işte onu8n iyiliği için gittiğini düşünüyor ama

Bella nın iyiliği olmadı bunalımı oldu....

Bella bunalımdayken babası da kahroldu ve onu annesine gönrmek istedi

Bella o motorları alırken bilinç altında ytan bir duvara çarpmaktı

Jake onu oyaladı farkına varmadan hayata döndürdü ama içinde hala ölmek isteyen bir taraf vardı ama ir yanı Jake bağlandı çünkü hayatının anlamını kendinden çekip alan Ed ward dan nefret edemediği gibi Jake hayatına anlam katmıştı...

Jake e gelince o Bella yla vakit geçirdi ve Bella ona umut verdi... Malesef Jake kendiğ kendine gelin güvey olmuş değil ona bu hakkı Bella bizaat verdi istemeden de olsa......

Yani 3 üne de kızmak içimden gelmiyor bunları düşününceeeee veee şmdi Jasper a kızıyorummmmm allll sana ne dye Emmet la Alice in elinden kurtulup Bella yı ıssırmadı sankiiiiii
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 20:03

Son ana kadar haklısın haklısın dedim

ama Jasper'ın suçu ne....Allah iyiliğini versin emi....

bütün suç garip Jasper'ın oldu...

hah hah hah hah hah
Moryel
Çekirge
Çekirge
Moryel

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 20:13

OOO suçunu biliyooo itiraz etmeee Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 F53f7918ecbd07674525cff6e934bf1a Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 E8cec2232bcd5b7bf581ae9e71b6206f
michelle
Vampir Aşığı
Vampir Aşığı
michelle

Kadın
Karakter
MesajKonu: Geri: Dolunay-Yorumlar Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 Empty30/4/2008, 20:34

Moryel demiş ki:
OOO suçunu biliyooo itiraz etmeee Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 F53f7918ecbd07674525cff6e934bf1a Dolunay-Yorumlar - Sayfa 5 E8cec2232bcd5b7bf581ae9e71b6206f

hah hah hah

Dolunay-Yorumlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki