OFFFFFFFFF ELEKTİRİK GİTTİ GELDİ GGENEEE HALA ADAM AKILLI OKUYAMADIM DELİ OLXCAM BU ELEKTİRİK GENE 2 GÜNDÜR BÖLE YAPIYO UYUZ ŞEYY
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 26/4/2008, 02:24
oku da yorumunu alayım...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 26/4/2008, 10:44
off off dün akşam deli oldummm elektirik gidincee neyseki şarjım vardı d abölümü okudum ama yoruma gelemedim
Eylemcim sana katılıyorum Bella normal hayatına dönüyor Ed olmasa a hayatına devam etmek zorunda sonuççta malesef gerçek bu...
ki yeterince kendini kapatmış zaaten herkesden uzaklaşmı ayrıca ALice le olan samimiyetinide düşünürsek adece sevgilisini değil en yakın arkadaşınıda kaybettiii...
bu ikisinin boşluğunu Jakobla doldurmaya çalışıyorr.. Jakoba ne kadar büyük görünsende gerçekde benden küçüksünn mesajı vermeye çalıştı ama çoook da umrunda değil dediğin gibii..
Bella sadece Ed gelene kadar günler bi şekilde geçsin istiyor
Sadece Ed i düşünüp üzülmeden günler geçsin istiyor ve geceleri kabus görmeden uyuyabileceği kadar yorulmak istiyor...
Yani o anda Jakob ya da başka biri fark etmez ama Bella nın dediği gib Jakob un pozitif enerjisi onu çekti
çünkü diğerleri Bella ya tereddütlü yaklaşıyorlarr daha önce Bella nın onlardan uzaklaşmsının da etkisi var bu işte Cullenlerle çook samimiydi ve onlardan uzaklaşmıştı muhtemelen..
Şerif Swan Bella nın Jakobla olmasından çok mutlu Ed i de sevmişti zamanında ama artık Ed i kabullenmesi güç sonuçta kızınnı bırakıp gittiğini düşünürsek... E tabi Arkadaşının oğlu olmasıda bir etken...
Bu siyah ayı meselesine gelirsek acep Emmet gidince ayılar mı artttııı
Yoksa bir kurt adamla mı karşı karşıyayızzz....
Bellanın rüyasınd agördüğü o adam kurt adamdı... Jakob ne zaman dönüşcek acepp????
Yahu şu Bella da ki şansa bak çekiyo vallla kız yani bu kadarmı olur.........
Önce git vampire aşık ollll
Sonra git Kut adamla arkadaş ol
Eskisi gibi aptal ve sakar olmak istiyor tabiki Ed in sesini duyabilmk içinnnnnn
O motorlar bitsin bi heleee
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 26/4/2008, 15:38
EE EYLEM NE DİYOSUNN
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 26/4/2008, 15:45
emmet ve siyah ayılar mı....
bu hiç aklıma gelmemişti...doğru tabii,bizimkiler gidince yabani hayvan üremesinde artış olmuştur muhakkak...
ama o şey %99 kurt adamdı....
motorlar bitsin,bir an önce Ed gelsin......
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:11
Abla 7. bölümü mailine attım. Çok heyecanlı bir bölümdü.
Ayrıca Jacob'ı seviyorum ben. Bunu kabullensin herkes : )
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:19
kız hayırdır nerden çıktı bu Jakob sevgisi bakiiimmm
Sana heme I Love Jakob lu bir aatar bulalım bari
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:23
sudem demiş ki:
Abla 7. bölümü mailine attım. Çok heyecanlı bir bölümdü.
Ayrıca Jacob'ı seviyorum ben. Bunu kabullensin herkes : )
Tamam canım hemen bakıyorum...
öğrendiğim onca şeyden sonra malesef sevmiyorum,ama şimdilik bir garezim yok o da başka konu...Ama yine sevmiyorum... :)))))))))))))))))
spoiler öğrenmek bu yüzden kötü...hiç de sevmem aslında ama bir moonlight'ta bir de bu seride kendimi tutamadım...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:25
aslında şimdilik benimde bir garezim yok Eylem beni sen azdırdın valllaaa
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:25
Moryel demiş ki:
aslında şimdilik benimde bir garezim yok Eylem beni sen azdırdın valllaaa
ben ne yaptım yahu....
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:27
bunu sonra tartışırız önce bölümü okuyaım bencdee
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:28
Moryel demiş ki:
bunu sonra tartışırız önce bölümü okuyaım bencdee
tamam tamam gönderiyorum...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:38
Eylemm hni nerdesinn kahvem soğuduuu
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:43
Ya şimdi okuyun bu bölümü ve önyargısız bakın. Ne kadar tatlı ve iyi biri aslında. Bella'nın onun yanında rahat olması çok normal.
Ben 8. bölüme başlıyorum. :)
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:44
ya ben başta seviyodum jakobu beni Eylem dolduruşa getirdi valla
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:47
Moryel demiş ki:
ya ben başta seviyodum jakobu beni Eylem dolduruşa getirdi valla
Yaaaa tabiii tabiiii......
spoiler bulunca Eylemmmmmmm nerdensin hemen gel diyen bendim sanki....
ikimizde birbirimizi fiştekleyip duruyoruz...
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 16:49
sudem demiş ki:
Ya şimdi okuyun bu bölümü ve önyargısız bakın. Ne kadar tatlı ve iyi biri aslında. Bella'nın onun yanında rahat olması çok normal.
Ben 8. bölüme başlıyorum. :)
dediğin gibi bakınca tabii ki Jacob konusunda kötü düşünemem...Ama işte gelecek bölümleri öğrenince ister istemez ön yargı oluyor...
en azından şimdi ki sevimli Jacob'la bir derdim yok...
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 17:03
Ben okudum 7.bölümü....
Cullen'lerin evine gitmek!!!!!
Keşke evin içine girseydi,Ed'in odasına baksaydı...
Oraya gitmesi kimbilir ne kadar zor olmuştur Bella için...
Acıdan kurtulmanın en iyi yolu da Jacob'la arkadaşlık etmek...
Jacob'un arkadaşlığını _en azından şu an ki arkadaşlığını seviyorum ben....Objektif olmak gerekirse böyle.... (ama gelecek bölümler için hayır,asla....)
Motorlar tamir edildi ve yeni bir macera başlıyor....
Bakalım Bella istediğini ne zaman elde edecek,ben en çok o anı merak ediyorum,iple çekiyorum hatta...
Kayalıklarda ki adamlar!!!
O bölümler ilginçdi...Kayalıklardan atlıyorlar....
ve Bella bunu denemek istiyor,daha doğru düzgün düz yolda yürümeyi beceremeyen kız....
Jacob'ın anlattığı şeyler,o kısımda biraz kafam karıştı benim...
Bahsedilen grup sanırım kurtadamlar....Jacob'ın arkadaşları dönüşmüş sanırım ve sıra yavaş yavaş Jacob'a geliyor...
Bella'nın ona destek olması güzeldi...Ve ona sarılmasında hissettiği şeyin sadece arkadaşlık olduğunu,Edward'a sarılmasında hissettiği şeyle aynı olmamasını öğrenmek de beni ayrıca memnun etti..
Sonda Jacob güzel bir pot kırdı.... Pehhhh onlar soluk tenli olabilir ama çok yakışıklı ve güzeller....
sevdim bu bölümü...
lütfen artık EDWARD gelsin......
En son michelle tarafından 27/4/2008, 17:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 17:04
okudum geldimm canım benim yaa Ed in sesini duymak için çırpınıp duruyooo
Jakob un o arkadaşları önceleri Sam i sevmezken o kayboldukları bi hafa içinde kurt adam olupp onun arkasına takılmak durumunda kalmışlar anlaşılan ve Jakob unda sonu kesinlikle o grup görünüyor.....
Bella o dağdan atlamaya kalkcak sanırım ve Alice bunu görcek muhtemelen...
Garibim Jakob ne olduğunu anlamıyor ve korkuyor haklı olarakk..
Bella da alemm Jakobu evlat edincek nerdeyse
Bella ona arkadaşca yaklaşıyor ama bunu hissettirmeli Jakob ona aşık oluyor çünkü Jakob özünde kötü biri değil tabi ama Bella ya aşık olması kötüüü hem aralarında 2 yaş var gerçi Ed le yüzyıllar var ama
off ofrff çoook acıklııı
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 17:54
Sudecim senin için
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 18:24
Hahah avatar için teşekkürler : )
8. bölümü çeviriyorum. 10 sayfa kaldı. Veeeee Bella sonunda istediğini elde ediyor. Sırf bunu söylemek için geldim : )
Kurt adam meselesi beni yakıp yıkıyor ya. Sırf gündüzleri de rahatça dışarı çıkabiliyorlar ve yüzleri solgun değil diye vampirlerden farklı olduklarını mı düşünüyorlar. Peehhh.
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 18:27
sudem demiş ki:
Hahah avatar için teşekkürler : )
8. bölümü çeviriyorum. 10 sayfa kaldı. Veeeee Bella sonunda istediğini elde ediyor. Sırf bunu söylemek için geldim : )
Kurt adam meselesi beni yakıp yıkıyor ya. Sırf gündüzleri de rahatça dışarı çıkabiliyorlar ve yüzleri solgun değil diye vampirlerden farklı olduklarını mı düşünüyorlar. Peehhh.
Jacob'ın babası Billy'e bu yüzden çok kızıyorum...Kendisinin ne olduğunu düşünmeden Cullen'lere dikkat et deyip duruyordu....En azından onlar insan öldürmüyor ama bir kurt adam dönüştüğü zaman önüne çıkan herşeyi yakıp yıkıyor....bence de pehhhhhh hatta bir daha pehhhhhh......
8.bölümü merakla bekliyorum,kolay gelsin canım...
:öpcükk:
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 18:47
oooff bencede kendilerinin vampirden ne farkı var sankiii kendini insan olarak görüyor bende Billy e kızıyorum vampirleri sevmiyor Bella yı uyarıyor bi de utanmadannn Cullenların kime ne zaraı vardı sanki uyuz Billy Allahtan oğlu ona çekmemişş
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 18:51
Moryel demiş ki:
oooff bencede kendilerinin vampirden ne farkı var sankiii kendini insan olarak görüyor bende Billy e kızıyorum vampirleri sevmiyor Bella yı uyarıyor bi de utanmadannn Cullenların kime ne zaraı vardı sanki uyuz Billy Allahtan oğlu ona çekmemişş
çekmemiş mi acaba.....
ileride bakalım neler olacak....
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 19:41
8. bölüm de bitti. Eylem abla şuan yeni bir mailin var : )
9. Bölüme başlıyorum.
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 19:46
sudem demiş ki:
9. Bölüme başlıyorum.
oy oy bu ne hız....Allah bozmasın....
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 20:01
michelle demiş ki:
sudem demiş ki:
9. Bölüme başlıyorum.
oy oy bu ne hız....Allah bozmasın....
bencedeeee
Sudecim süpersin amannn nazar değmesin
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 20:52
Galiba en iyi bölüm 7. bölümdü. 9. Bölüme başladım ama günde 2 bölümü çevirmek beni baya yormuş. O yüzden bıraktım. Yarın devam ederim.
Bella bence mükemmel gidiyor. Gerçekten çok iyi anlıyorum onu. Hatta kendi kendime düşündüm. Sanki ben daha fazlasını yapardım. Ben Bella oslaydım mümkün olduğunca kendimi öe getirirdim. Sadece Jacob ile değil diğerler arkadaşlarımla da tehlikeli şeyler apardım. Edward'ı geri getirene kadar elimdne ne geliyor onu yapardım.
Arkasındayım Bella'nın :)
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 20:58
Valla Eylem hanım halaa ekleyemediği için ben daha okuyamadım
Ama sana hak veriyorum canım bende olsam en tehlikeli şeyleri yapardım
Hatta ilk bölümü okuyunca sölemiştim
elimi kolumu kesip Jasper ın dibinde bitmeyi ble düşünürdüm yani ben daha önceden Bellaya bu konuda çok kızdım az salak diye biraz daha kafasını işletse şimdiye çoooktannn dönüşmüştü bile bencee
Kendini fazla yorma canım ellerine kollarına beyni ne sağlıkk
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 21:10
Çocuklarım,küçük yavrularım,meleklerim açıkmş onlara ymek hazırladım ablası...
birazdan gönderiyorum bölümleri....
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 21:11
sudem demiş ki:
Galiba en iyi bölüm 7. bölümdü. 9. Bölüme başladım ama günde 2 bölümü çevirmek beni baya yormuş. O yüzden bıraktım. Yarın devam ederim.
Bella bence mükemmel gidiyor. Gerçekten çok iyi anlıyorum onu. Hatta kendi kendime düşündüm. Sanki ben daha fazlasını yapardım. Ben Bella oslaydım mümkün olduğunca kendimi öe getirirdim. Sadece Jacob ile değil diğerler arkadaşlarımla da tehlikeli şeyler apardım. Edward'ı geri getirene kadar elimdne ne geliyor onu yapardım.
Arkasındayım Bella'nın :)
Aynen bende Sudem'cim...
Jasper'a da şöyle yan baksa,o an işi bitmişti ama bizim kız yapmıyor işte....
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 21:12
Yaa kurtadama dönüşürse....
ıyyyyyyyyy....
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 21:13
kız yazık çocukları açmı bıraktınn vampir peşinde gezcem diyee
Allah seni bildiği gibi yapsın emiiii
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 21:15
Moryel demiş ki:
kız yazık çocukları açmı bıraktınn vampir peşinde gezcem diyee
Bella artık onun sesini nasıl duyacağını biliyorrr
Ama Ed onun öldüğünü düşündüğünde kendi yüzünden olduğunu da düşünecek çünkü Bella onun sesini duymak için kendini tehlikelere atcak...
Bu arada Billy geçekten çifte standartçııı uyuz şeyy Tabi endişelenmez oramana gitmelerinden....
Bide bu kurt adamlar Cullenlardan korkuyodu anlaşılan onlar gitti beri ortalığı boş bulmuş gib bi halleri var sankii
Aslında Bella çoook yavaş davranıyor bencee onun gibi sakarr bi insanın şimdiye kadar daha çok bela üretmesi lazımdııı
Seslerin devamını bende istiyorum Bella d aistiyor ve bunu sağlayacak olan oooo
Bella nın tadının güzelliğini de herke biliyo yahuuu
Sudecimmm ellerine sağlık canım
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:19
Sudem'cim bize azıcık spoiler çıtlatsan olmaz mı...
kafadan da atabilirsin...yeter ki biz sevelim
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:21
Aslında burada tüm kabahat Rosalie'nin olacak...Çünkü Alice onun atladığını görüyor öldüğünü değil...Ama aptal Rosalie Ed'e öldüğünü söyleyince,Ed' de soluğu İtalya'da alıyor doğal olarak...
Sadece yaralandığını bilse hemen kasabaya geri dönerdi...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:35
Evet dee acaba bu motor olayı üzerine mi öldü sanıyolarrr offf bak çook merak ettim şimdiii
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:37
Moryel demiş ki:
Evet dee acaba bu motor olayı üzerine mi öldü sanıyolarrr offf bak çook merak ettim şimdiii
hayır yaf..atladı diye öldü sanıyorlar...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:41
haaa doğru yaa kafam karışt bi an hangi bölümde oluyo ki o EYlem kaç bölüm kitap ben ingilizcesini indirmemiştim linkini bi daha versene
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:46
Moryel demiş ki:
haaa doğru yaa kafam karışt bi an hangi bölümde oluyo ki o EYlem kaç bölüm kitap ben ingilizcesini indirmemiştim linkini bi daha versene
aaaa neden indirmedin ...
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:49
4001. mesajımı atmış bulunuyorum....
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 27/4/2008, 23:55
Moryel'cim şu ısırık izine baksana...Bunlar amma değişik vampir türü böyle...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 28/4/2008, 00:01
iNANIRMISIN BUGÜN BENDE AYNI RESME TAKILMIŞIM BÖLE BİR ISSIRIK NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNYORUM..