Size 20. bölümü anlatamadım. Kusura bakmayın Ama haftasonu iki bölümü birden anlatacağım. Zaten 21. bölümü okumadım. Sen halimi biliyorsun Eylem abla.
Bu arada haftasonu 9. ve 10. bölümlerin çevirisini ekleyeceğim inşallah
Not: Avatarı ben yaptım
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:20
güzel olmuş eline sağlıkk
acele etme canım bizim bu noktada merk dürtülerimiz yendik teori üretiyoruz zatenn gördüğün gibii
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:24
Avatar süper ama orada yazılanların türkçe açıklamasını da isterim...
Evet yaaa,merak bölümü okuyup üzülmekten iyidir...
biz bekleriz...
:öpcükk: :öpcükk:
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:28
Ben senin gözlerini mi kamaştırıyorum mu diyorrrrr :vay anammm:
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:30
Edward: Gözlerini kamaştırıyor muyum, Bella?
Bella: Sık sık
İlk kitaptan
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:34
Ahhhh...
Evet...Edward kamaştırıyorsun....
:vay anammm: :vay anammm: :vay anammm:
bedinur
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:39
sudem demiş ki:
İlk kitaptan
Adam o kadar beyaz ki kız baktıkça gözleri doğal olarak kamaşıyordur herhalde...Bir tek kırmızı dudakalrını görebiliyordurrrrr
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:47
bedinur demiş ki:
sudem demiş ki:
İlk kitaptan
Adam o kadar beyaz ki kız baktıkça gözleri doğal olarak kamaşıyordur herhalde...Bir tek kırmızı dudakalrını görebiliyordurrrrr
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 21:57
Bedişşş git burdannnn
bedinur
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 1/5/2008, 22:01
Moryel demiş ki:
Bedişşş git burdannnn
Tememmli mi gideyimm, bak bi daha gelemmmm dost acı ama gerçeği söylemişş, öylemiydiii
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:00
Ben ikinci kitabı bitirdim. Eylem ablaya mailde mazeretlerimi anlattım. Mazur görün beni
Bella, Edward'ı buldu. Edward onu gördüğünde ölüyor olduğunu sandı ama Bella sonunda onu ikna etti.
Ama tabi Volturi ailesi de buldu onları. Sonuçta Edward'ı aralarına almak istiyorlar. Alice, Edward, Bella ve diğer 3 kişi bunlardan biri Jane, Volturi'lerin olduğu yere gittiler.
Aro, Edward'ı cidden çok istiyor. Aro'nun yeteneği dokunduğu kişinin şu ana kadar olan bütün düşüncelerini okuyabilmesi. Dimitri'nin yeteneği, insanları ya da vampirleri kokularından tanıyıp onlaı-rı kokularıyla takip edip bulabilmek. Jane'in de yeteneği var ama anlaşılmadı. Bunun nedenini anlatacağım.
Edward, onların arasına katılmak istemediğini söyledi. Alice de aynı şekilde. Ama Aro, Bella'nın ölmesi gerektiğini ya da dönüşmesi gerektiğini söyldi. Çünkü bir insana göre çok fazla şey biliyor.
Bu arada Bella'nın da bir yeteneği var. Yani Edward, Bella'nın düşüncelerini okuyamıyor, Aro, Bella'ya dokunduğu zaman da onun düşüncelerini okuyamıyor. İşte burada Aro, Jane'e ona yeteneğini göstermesini istedi. Galiba tehlikeli bir yetenek. Çünkü Edward hemen Bella'nın önüne atladı. Neyse Jane'de de olmadı. Aro anladı ki Bella'nın vampirlere karşı bir bağşışıklık sistemi var. Yani Dimitri onun kokusunu alarak takip edemez.
Aro, Bella'nın vampir olmasını çok istiyor. Çünkü mükemmel bir şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyor. Edward'a onu dönüştürüp dönüştürmeyeceğini sordu. Ama Edward cevap vermedi ve elini de vermedi. Ama Alice elini verdi. Alice, Aro'ya geleceği gösterdi. Bu gelecekte, Bella onlardan biri oluyordu.
Aro çok keyiflendi ve onları serbest bıraktı.
Havalimanına döndüklerinde Cullen ailesi de ordaydı. Bella'ya hepsi teşekkür etti. Bu araad Rosalie cidden çok üzgün ve pişman yaptıklarından. Bella'dan bile özür diledi.
Forks'a döndüler. Tabi aradan 3 gün geçmiş. Charlie delirmiş. Edward'a ayrıca kızgın tabi.
Neyse ilk gece bir şey yapmadı. Edward sonra gizlice Bella'nın odasına geldi. Burada mükemmelce konuştular. Edward çok ama çok pişman. Sadece Bella'yı tehlikeye attığı için değil, ondan ayrılmaya çalıştığı için ve Bella onu kovmadığı sürece de gitmeyeceğini söyledi.
Bu arada Bella yine dönüşümdne bahsetti. Edward böyle bir şey olmayacağnı söyledi. Bella, Cullenlerin yanına gitti hemen oylama için :)
Alice, Jasper, Esme, Carlisle, Emmet EVET dediler. Rosalie HAYIR dedi ama bunun nedeni, Bella’yı aile içinde görmek istememesi değil, o zamanlar kendisi için bir oylama olsaymış herkesin hayır demesini istermiş. Bu yüzden yani. Edward çıldırdı tabi.
Bella, Alice’e hemen dönüştürmesini söyledi. Alice kendini nasıl tutacağını bilmediğini, buna hazır olmadığını söyledi. Carlisle ise bunda tecrübeli olduğunu yapabileceğini söyledi. Ama mezuniyeti beklemelerinin gerekli olduğunu söyledi.
Edward ve Bella bu konuyu sonra tekrar konuştuklarında Edward’ın hala buna niyeti olmadığını da anladık. Galiba en son 18 ayda karar kıldılar
Bu arada Edward’ın sesi meselesi de çözüldü. Bu ses gerçek Edward’a ait değil. Edward’ın hiçbir şeyden haberi yok.
Önce can alıcı konuşmayı ekliyim.
Edward, Bella’dan ayrı kalmanın nasıl zor bir şey olduğunu söyledi. Bu zaman boyunca Victoria’yı takip etmekle uğraşmış. Ama eve geri dönmesi an meselesiymiş. Edward o kadar çok özlemiş Bella’yı.
Bella’nın öldüğünü öğrendiğinde artık yaşamanın bir anlamı kalmadığını düşündüğü için ölmeye gitmiş. Bella, Edward’ın İtalya’ya gitmesini ‘’suçluluk’’ duygusuna vermişti. Edward bir ‘’yuuhh’’ çekti yani suçluluk değil aşk. Sonsuza kadar yaşacaksan, ne için yaşardın? Durumu.
Şimdi gittiği için çok ama çok pişman olduğunu söyledi. Ormanda söylediklerinin yalan olduğunu söyledi. Ayrılmanın kolay olmasını sağlamak için. Ama dedi ki ‘’peki sen nasıl inandın, seni sevmediğime’’
Bella da ‘’içimde bir yerlerde hep biliyordum, senin beni sevmediğini, sana uygun olmadığımı’’ dedi.
Edward tabi bir daha şok oldu. Ve ‘’sana ispatlayacağım’’ dedi. ‘’zaman geçtikçe bana güveneceksin tekrar’’ dedi.
Neyse şu ses olayına gelelim. Edward’a anlattı. Sesin kendisinin tehlikede olduğu zamanlar geldiğini söyledi. Sonra olayı anladı. Şimdi o zamanlar iki şey düşünmüştü. Bu sesin sebebi ya kendisinin delirdiği ya da bilinç altının yalanı. Şimdi fark etti ki bu sesin sebebi Edward’ın onu seviyor olmasıydı. Edward buradayken hep Bella’nın yanında ve hep onu koruyordu. Bu ses de Bella tehlikedeyken ortaya çıktığına göre Edward hala onu seviyordu. Sevdiği için sesi Bella’yı bırakmamıştı. Hala onu korumaya çalışıyordu.
Charlie, Bella ile Edward’ın görüşmesini engellemedi ama sınır koydu. Edward eve belirli saatlerde geliyor ve Charlie’de evde oluyordu. dışarıda buluşmaları da yasaktı. Ama okulda tabi kimse engel olamıyor. Bir de geceleri Edward yine Bella’nın odasındaydı.
Günler böyle geçerken, Bella, Jake ile görüşemiyordu. Jake onunla görüşmüyordu yani. Yoksa Bella dünden razı. Jake nasıl Edward dendiğinde iğreniyorsa, Edward da Jake denince iğreniyor. Yani Edward’ın olgun davrandığı falan yok. O yüzden Bella, Edward varken Jake’ten bahsetmiyor ve o varken de Jake’i aramıyor. Zaten arayınca da Jake cevap vermiyor. Bu tabi ki Bella’yı çok üzüyor. Edward da anlamıyor onu maalesef.
Neyse bunlar arabayla okuldan dönüyorlardı. Edward, Jake’in evde olduğunu ve Charlie’nin çok kızgın olduğunu söyledi. Çünkü Jake, Bella’nın kırmızı motorunu getirmiş ve her şeyi anlatmış. Bella tabi ki kendini ihanete uğramış gibi hissetti. Jake, Edward ile görüşmeye gelmiş. Bahçede konuştular. Edward, Bella’ya bir türlü Jake’e yaklaşması için izin vermedi. Jake tabi buna ayrı kızdı.
Öncelikle Edward, Jake’e, Bella’ya göz kulak olduğu için teşekkür etti. Jake bunu onun için yapmadığını söyledi. Bu arada Vic olayını konuştular. Kadın hala kayıp.
Jake, Bella ile konuştu biraz. Bella çok üzgündü. Jake de. Bella ‘’neden motor meselesini anlattın. Bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Edward’ı görmemi engellemeyecek’’ dedi Jake ‘’bir şeyler yapmak zorundaydım’’ dedi. Bu arada birbirlerini ne kadar özledikleri de söylediler. Jake motor meselesi yüzünden üzgündü. Son çırpınış işte. Özür diledi sonra.
Jake, Edward’ı anlaşma hakkında uyardı. ‘’Aranızdan biri bizden birini dönüştürürse anlaşmaz bozulur’’ dedi. Mesaj yerine ulaştı. Bella ‘’bu benim seçimim’’ dedi.
Neyse Charlie’nin bağırışları yüzünden Bella’nın eve gitmesi lazımdı. Bella, Jake’e sarılmak istedi ama Edward buna izin vermedi. Jake çok sinirlendi. Zor sakinleşti.
Bella eve döndü ve kitap bitti.
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:12
off offf çook güzel Sudecim valla şimdilik bunlarla yetiniriz kesinliklee
senin için çok zor olduğüunu biliyorum sen ne zaman uygun olur da devam edersen fark etmez canım valla sen olmasan biz bu kadarını da hayal edemezdikk
Çook güzel olmuş sonuuü ben o seslerin Ed den gelmediğini tahmin etmiştim zatennn
Mutlu ol demesi mantıklı değildi çünküü
Öff bu Ed niye bu kadar inatt yaaa bak herkes istiyo Bella nın dönüşmesini
Rosalie de salak tamam kendisi ismezmiş ama Bella istiyor iştee
Bende volturilere katılıyorum Bella vampir olursa dehşt bişey olcak bencedeee
Bu arada Bella dönüşürse Victoria dan da korkmalarına gerek kalmazzz
Volturilerin hepsinde ayrı bir yetenek var demek Alice Ed ve Bella yı neden istedikleri bellii
Bella da tam salakkkk ben olsam Ed i alatır İtalya ya gider ve bu işi hallederdimmm
Üstelik Ed hala karşı anladığım kadarı ile ve Volturilere de bir cvp vermedi ama Alice in gösterdiğine razı oldularr
Bakın buraya yazıyorum Bella yı Edward dönüştürmeyecekkk içime doğuyor bu işi yapcak kişi Jasperrrrrrrr
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:18
Yorum yazacam ama öncelikle bir kaç kez daha okumam gerek...kendime geleyim sonrada...
Edward, Volturi'lere dönüştürme konusunda bir şey demedi. Ama Alice geleceği gösterdi. Bella dönüşecek.
Bella, Edward'ın yapmasını istiyor. Sırf bu yüzden bekleyebilir biraz daha.
Bella'nın dönüşmesi lazım. Çünkü ya dönüşecek ya da ölecek. Vici derdi ayrı zaten ama Volturi'ler ayrı dert. Çünkü bir insanın bu kadar çok şey bilmesi hoşlarına gitmiyor. Bella'yı arayacaklar, Cullenleri birgün ziyaret edecekler Bella için. Eğer dönüşüm olmazsa Volturi, Cullen ailesine de saldıracak.
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:37
Ehhh olacak olan bu olur sonundaaa 3. kitap kapağında bahsettiği kavga bu değildir umarım
Volturiler haklı bencee bende olsam onlar gibi düşünrdüm sonçta bir insanın sırlarını bilmesi tehlikeli kaldıki Bella onların yeteneklerini de bilyorrr
ve o yeteneklerini onun üstünden de kullanamıyorlarr
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:39
Evet bu cidden çok korkunç. Bella'ya her şey vız geliyor. Vampirlerin birgün ondan çekinmesi an meselesi bence.
En son sudem tarafından 5/5/2008, 16:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 15:53
Şimdi siz bunu yazınca ortaya aslında çok komik bir tablo çıkıyor...
Liseye giden yada üniversite diyelim...
sakar...pek becerikli olmayan...fazla dikkati çekmeyen...belayı mıknatıs gibi çeken bir kız...
koskaca ölümsüzler dünyasına korku salıyor...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:01
harbiden yaa
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:07
Edward: If you could have anything in the world, anything at all, what would it be? Bella: You
Edward: Bu dünyada sahip olabileceğin bir şey olsaydı, neyi isterdin? Bella: Seni
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:07
Şimdi 2.kitabı şöyle baştan aşağı düşünürsek,2 bölüme ayırmam gerekecek...Bella'nın bunalımlı zamanları ve bundan kurtulma çabaları...Diğeri de Edward'ı kurtarma çabaları...
Ben 2.kısmı alayım mümkünse....
O sesler demek Ed'in değilmiş... "Mutlu ol" kısmının şimdi anlamını çözdük...Ahhh Edward,nasılda özlemiş...canım benim... :((((((
Demek İtalya bölümleri bayağı hakeretli geçmiş herkes için...Volturilerin Alice ve Edward'ı istemeleri kadar normal birşey olamaz...Ama diyelim Edward kabul etti,edince ne oluyor peki...Daha güçlenirler tamam ama onu aralarına almalarının başka bir sebebi daha olmalı gibi geliyor bana...Alice elini verdi bu kabul etti anlamına mı geliyor?
Ve Bella...vay be diyorum,bizim kız neymişde haberimiz yokmuş....Koskoca Volturi ailesini dize getirdi sayılır...
Artık herkes herkesin sırrını biliyor,saklı birşey yok...Volturiler bu durumda dediğiniz gibi bu işin peşini kesinlikle bırakmayacaklardır...
Dediğim büyük kavga işte bu yüzden çıkabilir...
Şimdi Bella'nın yeteneği ona hiçbir vampir yeteneğinin etkilememesi oluyor değil mi,birşeyleri yanlış anlamış olmayayım....Offffff....gerçi Emmet'in yeteneği azıcık etki ediyordu...(jasper'mıydı yoksa)
Jacob'lı bölümleri es geçiyorum,beni alakadar etmiyor...
ama sonda ki şu cümle ne demek???
Alıntı :
Jake, Edward’ı anlaşma hakkında uyardı. ‘’Aranızdan biri bizden birini dönüştürürse anlaşmaz bozulur’’ dedi. Mesaj yerine ulaştı. Bella ‘’bu benim seçimim’’ dedi.
Bella dönüştüğü zaman anlaşma bozulacak mı yani...ne alaka?
Sudem'cim ben maili şimdi gördüm,canım yaaa bize bu kadarını anlatman bile çok güzel.Sayende neyin ne olduğunu öğrendik...
:öpcükk: :öpcükk:
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:08
sudem demiş ki:
Edward: If you could have anything in the world, anything at all, what would it be? Bella: You
Edward: Bu dünyada sahip olabileceğin bir şey olsaydı, neyi isterdin? Bella: Seni
Sudem'cim Edward bu cümleyi nerede söylüyor?
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:11
İyi de Bella onların arasından biri değeil kiii Bella insan onlar kurt adammm
Ama Bella nın insanken yeteneği bu güçlerden etkilenmemesi vampir olursa o yetenek güçlenerek daha değişik bi yeteneğe dönmüşcekk
hatırlarsan Ed ilk kitapda bu yetenekle ilgili insanken duyarlı olduğunuz konuda bir yeten geliştiğini sölemişti o insanları anlama dinleme yeteneğinden akıl okumaya geçmişş
Bella insan ken vampirlerona etki etmiyorsa vampir olursa süper kadın gibi bişey olur kesinn
Alice elini geleceği göstermek için verdi katılmak için değil
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:18
Moryel demiş ki:
İyi de Bella onların arasından biri değeil kiii Bella insan onlar kurt adammm
Ama Bella nın insanken yeteneği bu güçlerden etkilenmemesi vampir olursa o yetenek güçlenerek daha değişik bi yeteneğe dönmüşcekk
hatırlarsan Ed ilk kitapda bu yetenekle ilgili insanken duyarlı olduğunuz konuda bir yeten geliştiğini sölemişti o insanları anlama dinleme yeteneğinden akıl okumaya geçmişş
Bella insan ken vampirlerona etki etmiyorsa vampir olursa süper kadın gibi bişey olur kesinn
Alice elini geleceği göstermek için verdi katılmak için değil
Bende onu diyorum,Bella onlardan biri değil La Push'da falanda yaşamıyor...Sanırım Jake onu kıskançlığından söyledi... :))))
Bella daha insanken kan kokusu alıyordu...ben kızdan bu tırsmaya başlıyorum artık.... Dönüşünce kimbilir nasıl biri olacak... :)))
Dönüştüğü zaman Volturi ailesi bu seferde bize katıl diye artık Bella'yı rahat bırakmaz....
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:22
Alice elini Aro'ya geleceği göstermek için verdi. Eğer Alice, Bella'nın dönüşeceğini göstermeseydi, Aro onları bırakmayacaktı.
Bella'nın vampirlerin yeteneklerine karşı bir bağışıklığı var. Bu yüzden Edward onu duyamıyor, belki de bu yüzden Jasper kendini tutamıyor. Alice'in geleceği görme yeteneği zaten onda insanken de var olduğu için bir değişiklik yok.
Dimitri de kokulardan bulurmuş herkesi. Ve buna bakarsak Dimitri, Bella'yı asla bulamaz. İşte Edward bu yüzdene lini vermemiş. Aklında bu düşünceler olduğu için.
Nasıl vampirler arasında bir kural varsa, yani dönüştürme ile ilgili, Cullenler ve kurtadamlar arasında da bu var.
Bu anlaşmada sadece öldürme olayı yok, dönüştürme de dahil. Bizden biri derken de bu konu Forks da ya da artık Forks nereye bağlıysa orada yaşayan insanlardan bahsediyor. Yani Edward, Türkiye'den birini dönüştürse sorun olmaz, Forks'tan birini dönüştürse sorun olur. Ve Jake biliyor ki Bella artık dönüşmek istiyor. Bu yüzden anlaşmaz bozulur dedi. Resmen savaş ilan etti.
michelle demiş ki:
sudem demiş ki:
Sudem'cim Edward bu cümleyi nerede söylüyor?
Bunu Cullenlerden döndükten sonra evde söyledi. Cullenler dönüşüm olayını kabul etti. Ama Edward kabul etmiyor. Eve döndüklerinde Edward hala sinirliydi. Bella da tabi sinirliydi. Bu yüzden yorganı başından aşağı çekti. Edward yaklaştı ve ''lütfen yüzünü göster, ona bakmayalı uzun süre oldu'' dedi. Sonra da bu cümleyi söyledi.
Hatta devam edeyim.
Bella: Sen Edward: Sahip olmadığın bir şey Bella: Beni senin dönüştürmeni istiyorum. Edward: O zaman 3 yıl ver bana Bella: 1 yıl. Edward: 2 yıl Bella: Şuan 18 yaşındayım ve dönüştüğümde hala gen olmak istiyorum. Senden büyük görünmek istemiyorum
İşte en son 18 ayda anlaştılar.
Bu arada Edward, Bella'ya yaşlansa bile fak etmeyeceğini söyledi. Bella'ya kovmadığı sürece gitmeyeceğini söyledi.
Aaaaa unuttum. Bir de şu olay var.
Edward kendi dönüştürmeyi kabul etti. Ama evlenceğiz önce dedi.
Bella, bunun hemen olamacağını söyledi. Charlie ve Renee, 20 yaşında bile değilken evlenmelerine karşı çıkar dedi. Ayrıca tabi Bella'ya da garp geliyor evlilik konusu.
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:33
O zaman savaşın konusu Bella'mı olacak...
Dönüştürme konusunda iyi pazarlık yapmışlar... 3 yıldan 1 yıla indirmek kolay olmamıştır Bella için... :))))
yabancı forumlarda evlilik konusunda senin yazdığına benzer birşey benim dikkatimi çekmişti...Bella evlenmekten korkuyordu sanırım...acaba neden desem...yani vampir olmaktan korkmuyor ama evlilikten korkuyor...bu kız gerçekten tuhaf biri...
Alıntı :
Edward yaklaştı ve ''lütfen yüzünü göster, ona bakmayalı uzun süre oldu...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:37
3. kitabın özetinde okumuştum Bella nın 19. yaş gününde evleneceklermiş ve sonrasında dönüşüm olcak diye Ed söz vermiş ama olup olmadığı 4. kitapda belli olcak
Bak işte şimdi Jake onların aşkına müdahale ediyor farkındaysannn
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:38
Ama Ed in Jake e düğün davetiyesi gönderdiğini okudum bende bi yerde...
Alıntı:
Edward yaklaştı ve ''lütfen yüzünü göster, ona bakmayalı uzun süre oldu...
:vay anammm:
ben buna aşıkk olurummmm :vay anammm:
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:45
Moryel demiş ki:
3. kitabın özetinde okumuştum Bella nın 19. yaş gününde evleneceklermiş ve sonrasında dönüşüm olcak diye Ed söz vermiş ama olup olmadığı 4. kitapda belli olcak
Bak işte şimdi Jake onların aşkına müdahale ediyor farkındaysannn
zaten jake'i sevmeyenler 3.kitapdan sonra sevmiyor Moryel'cim...
ve bella aptalı da Jake'e yol açıyor yaptıklarıyla...
sudem
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:45
Bella garip ya.
Hatırlarsanız Edward onu Cullenler ile tanıştırmaya götürecekti. Ve Bella bir ev dolusu vampirden değil, erkek arkadaşının ailesinin onu sevmeyeceğinden korkuyordu.
Ya bir de bişi dicem rica etsem de burada spoiler vermeseniz :) Ben kitabın içindeki bir şeyleri kitabı okurken öğrenmeyi seviyorum da.
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:48
Ayyy kusura bakma,kendimizi bir kaptırıyoruz çıkarabilene aşk olsun yani...
biz kodlarımızı kullanak Moryel'cim...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:53
Ama Sudecim bunlar spoiler dğeil ki arka kapakda yazanlarrr yani özettt
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:54
Eylemcim hızlı mesaj panelinde başka yazan yerde spoiler codu var canım
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:55
Moryel demiş ki:
Eylemcim hızlı mesaj panelinde başka yazan yerde spoiler codu var canım
normal cevap yerinde de var...ben hızlı cevabı hiç kullanmadım şimdiye kadar....
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:56
Bu arada benim avatarımdaki sözlerde artık biraz anlamsız geliyor bana...En iyisi değiştireyim...
Moryel
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 16:59
vayy vayy vayyy avatara bakk bende hiç cvp yazdan girmem orda direk var spoiler diyee
yani net yavaş olunca aşağıda hop diye yazıyorsun cvp yaza basınca bi sayfa açılcak bekliycen filan
michelle
Konu: Geri: Dolunay-Yorumlar 5/5/2008, 17:01
Moryel demiş ki:
vayy vayy vayyy avatara bakk bende hiç cvp yazdan girmem orda direk var spoiler diyee
yani net yavaş olunca aşağıda hop diye yazıyorsun cvp yaza basınca bi sayfa açılcak bekliycen filan